2013. július 22., hétfő

Cat - Eyes... avagy jöhetnek a macska szemek!




Természetesen alapvetően a divatmagazinokat bújjuk itt a Süelnél, az aktuális színpalettákat szívjuk magunkba és a fonalkiállítások az első számú célpontok, mégsem tudunk (és nem is akarunk, hiszen nők vagyunk) elmenni az aktuális smink trendek mellett.
A legnagyobb kedvencem idén a macsak szem. Tudom ez nem nagy újdonság és picit talán furcsa is, hogy a nagy divatházak az elvont sminkekkel szemben idén a jól bevált technikákat, hagyományos vonalvezetést részesítették előnyben. Na persze nem kell teljesen megijedniük az avant-garde sminkek rajongóinak mert a fekete macskát is meg lehet bolondítani! Nézzük, hogyan...

1. Nem feltétlenül fekete. Több divatháznál láthattok színesebbnél, színesebb mandulaformát, így a jeges kéktől a narancsig bármi előfordulhat.

hbz-fw13-makeup-trend-cat-eyes-Dior-clp-RF13-0406-lgn.jpg




2.  Tüntessük el a vonalat! Egy Kenzo bemutatót nézve, a tus és a ceruza kombinációjával kiemelt drámai pillantásokat, éles vonalakat figyelhetünk meg, ezzel szemben Michael Kors vagy Lanvin sminkese eltüntetett minden éles vonalkát és a díffúz, tökéletesen elsatírozott formákra szavaztak. 

MAC Fall Winter 2013 Makeup Trends Look2 MAC Fall   Winter 2013 Makeup Trends   Part 1

3. Emeljük ki az alsó pillákat is! Akár összefüggő, akár szaggatott vonallal de idén kihúzhatjuk alul is:). Tehát a lényeg az igéző mandula szem, de a megvalósítás mikéntje már csak rajtunk múlik.


























Íme 2 videó segítség az alapokhoz:







Források:
http://www.chicprofile.com/2013/02/mac-fall-winter-2013-makeup-trends-part-1.html

http://www.harpersbazaar.com/beauty/makeup-articles/fall-2013-makeup-trends

http://www.vogue.co.uk/beauty/2013/03/07/autumn-winter-2013-14-trends-beauty-make-up/gallery/928444

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése