2013. szeptember 2., hétfő

M.A.C TRENDEK - Hogy a Süeledhez legyen szuper sminked!

A kedvenc Váci utcai MAC csapatom elküldte nekünk a legújabb trendeket, hogy legyen miből inspirálódnunk idén ősszel is, ha fotózásra kerül sor. Én átlapoztam, ötleteltem (már tudom melyiket fogom használni a következő fotózáson)
 a barátnőm Trendspioneer  pedig feldolgozta nekünk...lássuk
 
1.      ’Black-eyed peas’  - vadmacska tekintet, natúr ajkak
Idén a sötét színekkel kreált füstös vagy satíros szemhéjárnyalás még karakteresebb lesz, mint a korábbi szezonokban, a geometrikusra festett macskaszemektől (Moschino Cheap and Chic) a tipográf mintákig sok minden divatos: a Just Cavalli bemutatóin grafitszürke színeket használtak, míg a DKNY show-kon ezüstöset.  A lényeg a túlzott, vaskos satír. Mi azért a nappali smink esetén csínján bánnánk a sötét árnyalással, mert ez elnyomhatja a tekintetünket és ráadásul könnyen maszatolódik. Este viszont bátran essünk túlzásba mi is!  Vigyázat: ez egy szemhangsúlyos make-up, natúr színű szájfény vagy rúzs passzol hozzá!
 2.      ’Csipkerózsika’ smink – ’Álmodj királylány!’
A Mary Katranzou sminkesei idén  halvány, púderes sminket álmodtak a modellek arcára:  a porcelánfehérre alapozott arcbőrtől, a hangsúlytalan szempillákon át, a halvány lila, rózsaszín vagy szürke, foltszerűen felvitt szemhéjpúderig  minden nagyon halvány volt.  A bájosan finom királylányos make-up nekünk nagyon bejön, de azért csak felcsempésznénk rá még egy kis szempillaspirált is…
 
 
 
 
És íme a mi süeles verziónk erre a trendre:
 

 

3.      ’Csak a színe legyen vörös’ – érzéki ajkak, natúr szemek
Végre újra divatba jött a vörös rúzs: a Kenneth Cole kifutóján a 90-es éveket idéző, ceruzával egészen éles vonallal körülhatárolt sötétpiros rúzst viseltek a modellek, a Paul Smith és a Marni épp csak ujjbeggyel vagy ecsettel  lazán felvitt rúzst használt. Nekünk mindegy, csak a színe legyen vörös! Az első sminktrenddel ellentétben itt az ajkak kapnak hangsúlyt, tehát a szemhéjunkra csak natúr színeket vigyünk fel, más, élénkebb szemhéjpúderekkel az összhatás bohócszerű maszk lesz! Az is fontos, hogy a vörös rúzs matt fényű legyen.
 
 
 
 
4.      ’Igazgyöngy smink’ -  finom ragyogás
Ez a natúr színekre épülő, az arcnak finom csillogást kölcsönző smink nekünk nagyon tetszik, akár a mindennapokra is. Míg a Disquared2  modellei vizes hatású csillogó sminket kaptak, a Giambatista Valli és az Issey Miyake kifutóin celofánszerű, ezüstfehéres, szinte áttetsző tapaszként felvitt szemhéjárnyalást és arcfényt láttunk. Kedvencünk a Blumarine lehelletfinom rózsaszín sminkje.
 
És egy Süeles verzió:
Sminkre fel lányok!:)
 
Köszönöm az összeállítást Trendspioneer-nek...<3
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése