2013. szeptember 12., csütörtök

Miért az Árkád?? Süel, Lengyel Zsuzsi, Zagabo és a többiek...


Remélem minden Süel törzsvásárló értesült már arról, hogy ezentúl a Fashion Street mellett az Árkád bevásárlóközpontban is lesz egy csodaszép Süel márkabolt...
Sokan örültök mert közel van vagy jól megközelíthető, sokan viszont meglepődve kérdezitek, hogy miért nem más bevásárlóközpontot választottunk.
 
Megmondom őszintén alapvetően jobban szeretjük a sétáló utcák mentén pompázó kirakatokat, amikor az üzletből látjuk a belvárosi forgatagot és kiléphetünk egyből a friss levegőre, így a Fashion Street igazán a "szívünk csücske". Emiatt sokáig kérdéses volt, hogy szeretnénk -e plázában is megjelenni hosszabb távon, nem ideiglenes üzlettel...

 
Az Árkád viszont egy szuper konstrukcióval keresett meg minket, ami azt hiszem az itteni piacon teljesen egyedülálló elképzelés volt. A bevásárlóközpont egyik területét magyar tervezőknek, gyártóknak, illetve start-up vállalkozásoknak dedikálták, így sok új vagy kevésbé ismert márkát is megismerhettek, és ami a legszebb mindez egy helyen!
 
A belváros különböző pontjain sok-sok olyan üzlet van már elszórtan, ahol magyar márkákat, designer ruhákat forgalmaznak de még soha nem állt a magyar készítők mögé egy bevásárlóközpont sem. (Sőt általában az a tapasztalatom, hogy csak és kizárólag a nagyon menő nemzetközi "mágnesbérlők" érdeklik igazán a vezetőséget és szinte szívességet tesznek, hogy helyet kapsz.)
 Nyilván ez sem non-profit kezdeményezés de mégis fantasztikus ötlet és mivel a "made in Hungary" egyre menőbb <3  ezért biztos vagyok benne, hogy a bevsárlóközpont is szeretni fogja a részlegünket.
 
Szóval a lényeg, hogy a Süel mellett itt lesz Lengyel Zsuzsi, Zagabo, Zip shoes és sokan mások.
 
Ezenkívül muszáj megemlítenem, hogy Árkád csapat nagyon cuki, segítőkész és profi. Örülnek nekünk, lelkesek és nagyon várják a bemutatkozásunkat:). Az eddigi meetingeket nagyon jól éreztem magam, igazi kedves, közvetlen környezet, amit a Süel boltokban is tapasztalhattok.
A bevásárlóközpont átlátható, tágas és barátságos. Nem beszélve arról, hogy a metró konkrétan az ajtóban tesz ki... Persze tudom, hogy ez sokaknak kiesik, nekem sincs közel. De már most imádjuk!
 
 
 
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése