2014. január 6., hétfő

Helyek, ahol SÜEL-re lelhetsz


Az idei első blogbejegyzésem egy picit összefoglalja, hogy hol találhatsz meg minket online és offline...

Remélem minden Süel rajongó tudja, hogy két szuper márkabolttal várunk titeket Budapesten, az ÁRKÁDban és a Fashion Streeten. Sőt mi több a belvárosi márkaboltunk karácsony előtt átalakult és most egy picit nagyobb, mint eddig... érdemes bekukkantani.
 


Keszthelyen szünetel a Süel mert kolléganőm márciusig babázik, így az ottani bolt újranyitására várnotok kell egy picit. Viszont akkor már a tavaszi izgalmakkal, újdonságokkal érkezünk...

Gyakran felmerülő kérdés, hogy a nagykereskedésben tudtok-e vásárolni. Igen van kisker vásárlásra is lehetőség de ugyanazokon az árakon, mint a többi márkaboltunkban.

A facebook oldalunkat sokan ismeritek ezért arról nem is írok itt többet, talán annyi, hogy bármilyen kérésetek, észrevételetek van írjatok nyugodtan az info@suel.hu -ra mert nyitottak vagyunk az ötletekre.

Ha kicsit személyesebb képekre, werkfotókra is kiváncsiak vagytok akkor érdemes követni minket az instagramon követni: www.instagram.com/suelknitwear

 
 Ha szeretnétek megnézni milyenek a Süel "pulcsibirodalom" kötöttségei, illetve a márkaboltok, akkor csak klikkeljetek valamelyik bemutatkozó videónkra a Youtube csatornánkon: www.youtube.com/suelknitwear



 
A twitteren leginkább angol tweetjeinket olvashatjátok: www.twitter.com/suelknitwear
 



És végül saját pinterest oldalamon találtok inspirációs táblákat, fotózások előkészületeit, a kedvenc tervezőim munkáit és még több személyes információt sok-sok Süellel párosítva:)



 
Ha szeretnétek online vásárolni, akkor a következő lehetőségek vannak:
A www.egyedikotott.hu / www.egyedikötött.hu -n kinézitek a kedvenc modellt és utánvétellel/paypal-lal megrendelitek vagy írtok nekünk a suelwebshop@gmail.com -ra, hogy mit szeretnétek. Ez utóbbi azért biztosabb mert vannak modellek, színek amiből érkezik 3-5 db és utána nincs tovább, ezért a webshopba soha nem is kerül fel, viszont ha gyors vagy és a fenti mailcímre linkeled a képet amin láttad, már küldjük is neked GLS-sel.
 
Fontosabb számok:
Fashion Street Süel: 0630/6701455
ÁRKÁD Süel: 0630/4711874
 
Várunk titeket akár online, akár offline!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése