2014. május 29., csütörtök

Nézzük az idei szezon legjobb 6 napszemüvegét!


Végre süt a nap, elő a napszemüvegekkel! De milyet, mi maradt divatban és melyek az új trendek? Nézzük az  idei szezon legjobb 6 napszemüvegét!
Pilóta, tükrös verzió
A legmenőbb napszemüveg még mindig a pilóta, melynek klasszikus típusát évről évre a Ray Ban tervezi. Annyiban újult meg ez a fazon, hogy előjöttek a színes tükrös verziói. A pilóta napszemüveg egyébként mindenkinek jól áll és fiatalos külsőt kölcsönöz.







Klasszikus
Aki jobban szereti a klasszikusan nőies vonalat, nyugodtan viselheti idén is az 50-es évek stílusára emlékeztető egyszerű fekete napszemüveget. Ez a stílus most a dioptriás szemüvegek közt is hódít és nagyon jól fest a piros Süel ruháinkkal!


’Cat eye’
A tavalyi őrület idén sem ment ki a divatból, sőt, a tervezők továbbfejlesztették a macskaszem fazont, a fekete-fehér pöttyöstől a színesekig mindenfélét kapni, ez talán a legcsajosabb vonal idén!


Fehér
A fehér napszemüveg most újra hódít és nagyon jól mutat fekete-fehér kötött vagy a hálós összeállításainkkal! Nézzétek, Audrey Hepburn-nek is milyen jól állt!


Színes
A szivárvány minden színében lehet az idei szezonban napszemüvegeket kapni. Ha több szín tetszik, de nem akartok drága darabokra beruházni, érdemes körülnézni a Mango, a Hennes vagy a Reserved polcain és akár több színben is beszerezhetitek bármelyik fazont.

Oversize
Minden nő szereti az oversize napszemüveg fazont, talán azért, mert dívás megjelenést kölcsönöz és egy kötött Süel maxiruhával vagy egy sort-kötött felső szettel éppolyan jól mutat.




 
Nektek melyik a kedvencek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése