2014. augusztus 31., vasárnap

Süel az inspiráló Nőkért - Anna

Tavaszi katalógusunkon igazi szuper csajokkal dolgoztunk együtt, akik nemcsak kedvesek és csinosak, hanem igazán inspiráló egyéniségek is. Olyan Nőkkel, akik bár hétköznapi "arcok", mégis nagyon pozitív személyiségek, példaképek a környezetükben.


Mivel a jövőben szeretnénk folytatni ezt a Süel kezdeményezést, ezért most egy picit részletesebben bemutatjuk idei nyerteseinket... természetesen Süelben! Aztán kezdhettek gondolkozni, hogy kit neveznétek a Ti környezetetekből, vagy esetleg jelentkeztek-e (újra) a Süel inspiráló Nő pályázatára.

Kezdjük tehát Annával, aki mindamellett, hogy egy igazán természetes szépség, iskolapszichológusként dolgozik.


Legutóbb a HVG egyik magazinjában találkoztam Anna ütős kis írásával, ami "Test-szépségverseny" címmel, korunk nőjét középpontba helyezve a testünkhöz való, sokszor torz viszonyulásunkat boncolgatta.
A 27 éves pszichológusnő sorait rendszeresen olvashatjátok a HVG két magazinjában, a HVG Extra pszichológiában és A nő magazinban, de ez még nem minden...

Hippi ruhánkat jelenleg 4 színvariációban találjátok meg üzleteinkben.
Anna az általános iskolán kívül fél állásban a Műegyetem Karrier Irodájában dolgozik immár 2 éve, ahol jelenleg is ő szervezi a Felkészítő Napokat. A tematikus programsorozat a BME állásbörze előtt próbálja felkészíteni a hallgatókat a sikeres álláskeresésre, sok-sok előadással, tréninggel és tanácsadással. A Süel inspiráló Nőjével főleg tréningeken, önéletrajzzal kapcsolatos és pszichológiai tanácsadásokon lehet összefutni.

Törzsi mellényünk idén sok-sok színben vár majd titeket a pocokon.

Végül hadd zárjam ezt a kis bemutatkozót Anna fent említett írásának rövid részletével:

Kötött szoknya, kötött mellény és természetesen limitált kiadás. A Süelben keresd Anna ruháit!

"A kiegyensúlyozott, testi és lelki értékeivel egyaránt tisztában levő nő karizmájával fel sem vehetik a versenyt a szépségipar dehumanizált testei. Alapigazság ez, amire időről-időre emlékeztetni kell magunkat. Így válhat gyönyörűvé a sovány, a gömbölyű, a kicsi, a nagy, a szeplős, a csupasz, az egyenes, vagy éppen a göndör – fityiszt mutatva minden tudományos logikának." 
Panyi Anna - HVG Extra, A nő 

Te kit nevezel legközelebb?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése