2015. szeptember 7., hétfő

Gardróbnapló - hétfő


Hétfő

Frissen és színesen indul a hét

„Aki korán kel aranyat lel” égisze alatt a hetet most a Fashion Streeten indítottam és még nyitás előtt bedobtam pár terméket belvárosi márkaboltunkba.
Hétfőn általában egész nap, egyik üzletből a másikba rohangálok a városban, így mindig valamilyen kényelmes együttesre szavazok. Ez a kötött overál az egyik kedvenc alap darabom, mert rengeteg variációban felkaphatom. Szandállal, balerinával vagy éppen egy magas sarkúval is tökéletes, illetve ha hidegebbre fordul az időjárás, akkor simán alá tudok öltözni.
Nem titok, hogy imádom a tiszta és élénk színeket, így a királykék az egyik a favoritom egész évben. Ma narancs kiegészítőkkel kombináltam, amihez végre feltehettem egy vibrálóan narancs MAC rúzst, de nagyon ütős a királykék-pink páros is.





Overál: Süel  15.900 Ft 
Jelenleg piros, kék, barna, tób, fekete színben éred el márkaboltjainkban és létezik ruha verziója is (a ruha alul nyitott, tehát nem buggyos naciban végződik:)).


 Hátizsák: Eosine


Szandál: Salamander -12.000


Üvegékszer: Juhász Tünde karkötő: 12.900 Ft.  gyűrű: 7.500 Ft Csak a Fashion Streeten kapható jelenleg, viszont ott 5 színben is megtalálod a labirintus motívumos karkötőt.


Rúzs: MAC Amplified – Morange



ŐSZI TIPPEK:
Ezer féle verzióban hordhatod. Harisnyával és csizmával igazi téli szett. Ebben az esetben bodyt vagy garbót vegyél a ruha alá. Őszel egy sima kardigánnal vagy boleróval dobd fel és irány a munka.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése