2015. október 19., hétfő

Backstage

Kedveskedni akartunk hűséges törzsvásárlóinknak és egy apró divatbemutatót szerveztünk a belvárosi Süel fellegvárba. Most pénteken (10.16.), szinte az egész Süel csapat nagyon nagy lázban éget. Én legalábbis biztosan...

Nézzük hogyan zajlottak az előkészületek.

Itt éppen Ágival ellenőriztük a szetteket. 


Hat csodaszép lány érkezését vártuk, közöttük Horváth Évával. Képről már mindenkit ismertünk...:)


Startra készen, az első lány kettőkor megérkezett a sminkbe. Smink után mindenkivel lejártuk a koreográfiát, zenére és anélkül, aztán jöhetett a haj.


A zenét belőttük véglegesre, amit kellett elpakoltuk és már délelőtt feltettük a VIP szalagot, hogy tuti beengedjenek az estére:)).


A smink egyszerű volt és mégis dögös. Porcelán bőr, sok- sok fénnyel és brutál bordó száj, natúr szemekkel. Imádtuk (megtaláljátok a MAC idei trend előrejelzésében).


 Vera is imádta, így mindenkiből csodaszép díva lett!


 Végre nekem is sikerült elkészlnöm. 16:00 körül volt egy kis szünet, így felvettem legújabb kedvencemet a tiszta fekete hippi ruhát, amit selyembe burkolt kövek díszítenek. Egy álom volt, még van egy darab...Flóra amellett, hogy nálunk dolgozik, titokban hajfonó mester:). A félkontyos szamuráj sérót, ami a Glamour gardrób napló fotózás óta nagy kedvencünk, oldalsó fonásokkal bolondította meg.


Közben lent megérkezett a vacsi... 


Meg a színes könyöklőink, rajtuk a szuper kötött gömböcskékkel.


Természetesen ide  is a legcsajosabb borsorozatból  rendeltünk, így a vendégek végigkóstólhatták a legújabb Frittmann újdonságokat. Mellesleg Frittmann Anita is ott volt velünk a bemutatón:).


A barátaim már 6ra jöttek :).


Anyukám és a szuper varró csapat szintén korán érkezett...nagyon izgultak:).


Megérkezett Éva és lassan felkapta mindenki az első szettet. Fehér gyapjúval indult a show...


Gyönyörűek voltak a csajok.


Úgyhogy beálltam közéjük én is:).


A bemutató képeit megtaláljátok a facebook oldalunkon.

A vaj tour után, egy bordó vonallal folytattuk, majd átléptünk a kékek különböző árnyalataiba és végül az idei kedvenc khaki- pink színpárral zártuk a showt.

Csodás volt. Tavasszal kicsit nagyobb volumenben ismétlünk!:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése