2015. december 13., vasárnap

PÚDER HANGULAT HORVÁTH ÉVÁVAL

Idei utolsó fotózásunkat már csodás karácsonyi hangulat lengte körül.
Horváth Évával a belváros egyik legizgalmasabb hoteljének pompás díszei között, a Prestige Hotel Budapest egyik lakosztályában, illetve halljában fotóztunk.
Rózsaszínes, púderes gyapjú világunk három árnyalatát kaptuk lencsevégre és természetesen minden apró kiegészítő passzolt a málnás hangulathoz.


Csodás teremben készülődhettünk, ahol mindent beragyogott a kézzel festett, aranyozott tapéta (érdemes megnézni közelről):).
A smink alapvetően finom, könnyed vonal mentén készült és púder rózsaszínbe hajló, fénylő gyöngyre hasonlított, némi lilával fűszerezve, lehelletnyi szájfénnyel. 


Éva csodaszép hajával nem volt sok dolgunk, a természetesség jegyében lágy hullámokkal operáltunk, így lett kerek a romantikus hangulat.


Testápolóból sosem elég egy fotózáson :)).


Nem nagyon kellett keresgélni a helyszíneket, mert a hotel egy igazi belvárosi ékszerdoboz. Csodálatos bútorokkal, apró kiegészítőkkel, cuki karácsonyi dekorral. Az ember nem is gondolná, hogy egy ilyen pici mellékutcában  (Vigyázó Ferenc) milyen szuper helyre lelhet.


Egy lakosztályt is kaptunk a fotózáshoz, ahol természetesen minden passzolt a Süel kötöttségekhez... Selymes, szürke tapéta és ezüst bútorok, málna kiegészítőkkel. Nem beszéltünk össze de mintha nekünk rendezték volna be:)).


A ruhák mellett természetesen táskák, kiegészítők és egyéb kellékek is lapultak a tarsolyunkban. Volt nálunk rózsaszín minyon, pinkbe hajló ajándékcsomagok, karácsonyi díszek és persze egy kötöttel kombinált adventi koszorú, amit a Flow' and More álmodott meg nekünk kifejezetten a ruhákhoz. Most éppen az én kis asztalomat díszíti és csodás...




Szokás szerint ismét őrült jó hangulat volt és hamarosan ti is megnézhetitek a karácsonyi Süel képeket Évával:).


Így dolgozunk mi:)!

Helyszín: Prestige Hotel Budapest
Smink: Deák Veronika




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése