2016. november 24., csütörtök

Tévhit, hogy a kötött csak vékony lányokon áll jól!

Rengeteg kötött tunika érkezett hozzánk az utóbbi hetekben és szerettem volna valakin lefotózni őket. Így jött az ötlet, hogy a Süel VIP csoportunkban megkérdezem törzsvásárlóinkat, akad-e közöttük olyan 42/44-es méretű önként jelentkező, aki szívesen modellt áll nekem pár kattintás erejéig.


Márti és Viki azonnal jelentkeztek, úgyhogy pár nappal később már a belvárosi boltjainkban próbálgattuk a kötöttségeket.


A képek előtt annyit kell megjegyeznem, hogy ha egy-egy színcsoportunkat végiglapozod, szinte minden modellünk más, ami összességében akár 400-500 fazont is jelenthet az egész üzletet nézve. Érdemes turkálni, mert nagyjából minden alkatra vannak megoldások, csak nem ugyanazok:).


Márti fölül erősebb, bár inkább azt mondanám nőiesebb (sokan vágyunk ilyen idomokra mellbedobás tekintetében), alul pedig formás lábait érdemes mutogatni. Nézzük miket választottunk:


"V" kivágott piros díva. Ezt a ruhát imádtam Mártin. Lezser ruha néven keressétek!

Másik nagy kedvencünk ruhák terén a laza, csíkos "mamma tunika", ami már nagyobb méretben is kapható. Az előző elegáns megjelenéssel szemben ez egy kicsit bohémabb összeállítás.


Márti kedvence volt ez a poncsó, amit egy hosszított aláöltözővel párosítottunk. Szűk farmerrel vagy éppen egy minivel is tökéletes lett volna.


Ruhák és poncsó után jöttek a tunikák, pulcsik. Kifejezetten farmerekhez válogattunk, hogy a hétköznapokon, akár munkába is legyenek kötött megoldásaink. A félvállas tunikát sok-sok színben megtaláljátok nálunk.


Rövidebb fazonok tekintetében a Hippi pulóver volt a nyerő. Mivel a színes minta, a test közepén, spiccesen keskenyedik a has irányába, ezért slankítja a felsőtestet. Ezt nagyon szerettük.

Megoldás ha pulcsit szeretnél és meleged van. Ujjatlan felső helyett, íme egy tunika, aminek az ujja csipkés ujja, vagyis eltakarja a felkart, mégis sejtető és az irodában sem sülsz meg benne.

Nézzük Viki választásait, aki pont fordított, körte alkat, így kerekebb csípővel, vékony derékkal van megáldva.
Először a klasszikus pulcsikat vettük sorra. Ez a csipkés megoldás akár blúzzal is megállja a helyét.

A irálykéktől nem akartunk elszakadni, mert a sötét hajhoz remekül passzol.
Íme egy újabb megoldás farmerekhez.

Poncsók tekintetében Viki vagstagabb gyapjúban gondolkozott, hogy akár kabát helyett is fel tudja venni ha rohangál a városban. A spicces megoldás egyáltalán nem erősítette.

Nagy kedvencünk volt ez a fenekén fonott kardigán A fonatok pont a csípő alá esnek, nem kell megijedni tőle. Elől egy ponton összetűzheted és akár rövid dzseki alá is felveheted.  
Tökéletes összeállítás volt a lilás alapruha egy derékban kötős mellénnyel. Kiemeltük, amit kell és egy vagány szett született belőle.


Viki imádja a hoszú kardigánokat, amelyeket nemcsak farmerrel, de ruhával is kombinálhatunk. Hátul eltakar, elől sejtet ha éppen nyitva hagyjuk. Különleges a fazon és a szín is, egy kis feketét is feldobhatunk vele.

Ha még mindig nem hiszed, hogy a kötött nemcsak nagyon vékony nőkön mutat, akkor gyere el üzleteinkbe és kérd a lányok segítségét a vélogatásnál. Biztos, hogy neked is találunk valamit, akár a fa alá:).



 


























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése