2016. december 5., hétfő

Ismert Nők Süelben, avagy "celebmustra" kötött szempontból.Gondoltam deceberre készítek nektek egy olyan összeállítás, ahol nem törzsvásárlóink, rajongóink vagy éppen mi magunk mutatjuk be kedvenc kötöttségeinket, hanem magyar hírességeket nézünk meg Süelben.
A kérdés: Kinek a stílusa áll hozzád legközelebb?
1. Horváth Éva

Évával azt hiszem 2007-óta dolgozunk együtt (vagy 2006?) és azóta is töretlenül imádjuk. talán még az RTL Reggeli egyik Pr beszélgetésén találkoztunk, amikor szintén Süelben nyomult és mondanom sem kell, hogy piszkosul jól állt neki a ruha.
Igazából ő szinte minden ruhánkat imádja és nagyjából minden szín jól áll neki. Millió képet tudnék ide beszúrni, de nézzük a legutóbbiakat. 

Zöldben 
Kékben 
Pinkben
 
Királykékben
És privátban is Süelben, Portugália egyik legszebb partján...


 2. Czippán Anett

Anettel az ÁllatoZOO kapcsán ismerkedtem meg, illetve öltöztettük a műsorvezetőt.
Utána egy hirtelen ötletem nyomán indiai hercegnőt varázsoltunk belőle egy Süel fotózásra, amit nagy örömmel elvállalt. Azóta pedig ő is a Süel szerelmese. Színekben a visszafogottabb natúr árnyalatokat kedveli, keverve pirossal és feketével.3. Görög Zita


Zitával a Trendmánia forgatásán találkoztunk, a Mammut Süelben. Itt próbálgatta színes kötöttségeinket és leginkább a sportosabb, bohémabb vonalak jöttek be neki. Privátban a bővebb fazonokat és természetes színeket kedveli, így egy szuper fonatos poncsót választott magának bordóban.
4. Marton Adrienn


Adrival millió éve ismerjük egymást, mégis egy véletlen folytán kerülétünk újra kapcsolatba. Tinédzser korunkban ugyanannál a modellügynökségnél gyűjtöttünk a zsebpénzes perselybe, aztán jó sok év szünet után egy kedves törzsvásárlóm hívta a figyelmemet arra, hogy Adri egy Süel kardigánban süt-főz a TV képernyőjén...
Felvettük a kapcsolatot és most már több Süelt fogtok látni a szuper sugárzó, konyhatündéren:). 5. Hevesi Krisztina


Kriszta törzsvásárlónk és szinte minden héten beugrik hozzánk belvárosi boltunkba. Imádja a színeket és nagyon jól is passzolnak dinamikus, erős karakteréhez. Mondanom sem kell, hogy sportos alakján minden jól áll. Nagyon csípjuk, mert mindig vidám és vicces, igazi jelenség.
6. Dobó Kata

Kata a Mammut Süelben szokott csemegézni, legutóbb téli kedvenceket válogatott gardróbjába.
Nyáron színes csipkéket láthattatok rajta, amelyeket mindig nagyon stílusosan visel, akár tornacipővel. Imádtuk!

7. Tompos Kátya


Kátyával nyáron találkoztunk. Ő volt a mi bohém menyasszonyunk:). Fantasztikus képek készültek róla Süel csipkékben, Szentendre macskakövein. Annyira cukifej!:)
Ennek megfelelően játékos, vidám kötöttségeket választott tőlünk, amelyekben privátban is szívesen bolondozik.
8. Kulcsár Edina

Edinát nem ismerem személyesen (de egyik kedvenc bloggerem Parádi Gabi mindig áradozik róla:)), viszont szintén egy törzsvásárlónak köszönhetően kiszúrtuk, hogy egy királykék basic Süel az ő ruhatárában is ott lapul.
Szerintetek kellene neki más szín is?:)


Fotók forrása: Süel, Trendmánia, Hal a Tortán, illetve a szereplők hivatalos facebook oldala.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése