2013. augusztus 10., szombat

Videósorozat indul!

Mivel a legutolsó fotózásunk werk videója szuperül sikerült rákaptunk erre a videótémára. Végre találtam egy srácot, aki érti a gondolataimat. Igen viccesen hangzik de létezik ilyen:). A briefem általában rövid és címszavakból áll, de Bence kitölti a lyukakat és pont azt látom a videón, amit a fejemben pörgött...szóval újabb csapattaggal bővültünk.

Kitaláltam, hogy indítunk egy videósorozatot, amiben bemutatjuk nektek az újdonságainkat, beszélünk az akciókról, ajándéktippeket adunk a tanácstalan férfiaknak...

Az ötlet adott de miről szóljanak a videók?! Nagyjából 30 másodpercben szerettük volna bemutatni, sok-sok képpel illusztálva az adott témát...egyszerűen hangzik de mégis egy csomó apró dologra kellett gondolnunk.
Lengyen érdekes, legyen informatív, legyen rövid, legyen pörgős...szóval ne unja meg senki 10 másodperc után.
Minden videóhoz külön kis forgatókönyvet készítettem és lepróbáltuk előre a ruhákat. Új színeket, fazonokat akartunk mutatni mindegyikben.
Fél nap előkészület és 2 óra felvétel volt szükséges, ahhoz a 4*30 másodperchez , amit Bence végül összevágott nekünk...ki gondolta volna.

Ha van ötlet, hogy a milyen témákat dolgozzunk fel, mi érdekelne titeket, akkor várom a tippeket nagy szeretettel...

Íme az első művünk:

http://www.youtube.com/watch?v=bFFX03nrlJs


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése