2013. október 19., szombat

Újabb fotózás Horváth Évával

Elkapott minket is a fekete - fehér őrület és persze szerettem volna egy ütős fotósorozatot készíteni Évával ebben a témában...
Kerestük az inspiráló képeket, nagyban bújtuk az izgalmasabbnál izgalmasabb editoriálokat, de valahogy nem állt össze a kép. Ettől függetlenül megmutatom a két gondolatébresztő kedvencemet a témában. A "rongybaba" beállításokkal operáló Vogue anyagot, illetve a High Contrast Magazin egyik idei össeállítását, ahol egy egyszerű effekttel teszik izgalmasabbá a képeket.

VogueUK

High Contrast Fashion Magazine
Addig , addig gondolkodtunk, hogy milyen ruhákat milyen stílusban rakjunk össze, amíg rájöttünk, hogy  egy Süel sorozatba muszáj színt vinnünk mert különben nem "süeles".
Így az idei téli kedvencemet a pinket álmodtuk bele az anyagba, először csak a smink és a körmök erejéig.
Évának marcell hullámmal kombinált, kicsit '20as éveket idéző frizurát képzeltünk el, vizeshatású fénylő fekete szemmel, na meg pink szájjal.

Süel moodboard privát

Közben készültek az új kötött modellek az imádott fukszia színben és engem hirtelen megszállt az ihlet, hogy hagyjuk inkább a fekete- fehéret, mert van ami még sokkal jobban tetszik :)).
Hát így alakul egy fotózás percről- percre és született meg a diszkó királynő...

Még külön az Árkád divatbemutatóra készültek olyan színvariációink egyes ruhákból, amelyek a bemutató "univerzum" témájához jól kapcsolódtak és most bedobtam őket a fotózásra. Kék - pink, ez lett az új irány.
Kicsit megvariáltuk a hajat és inkább egy göndör diszkókirálylányt varázsoltunk Évából.


Süel moodboard privát 2
A sminket ismét Zimány Mártinak köszönhetjük (nagyon ütős ez a MAC pink!) a haj pedig maradt az én feladatom...rutinos "hajsütő kezelőként" természetesen jól meg is égettem magam, de semmi vész mentünk tovább a fotózásra.

Összeöltöztünk:)

15 évvel ezelőtt az első profi fotóimat Benkő Sándor készítette és most ismét itt voltunk, csak most a kamera másik oldalán álltam. Meg kell hagynunk azóta még profibb lett minden és a géptől, amivel Sanyi dolgozott leesett az állunk... a végeredményen is láthatjátok mennyire szuper éles, szuper tökéletes minden. 

Éva profi úgyhogy a fehér háttér előtt gyorsan pörögtek a szettek, de ezután jött még az igazi izgalom a retus munka és az effektek hozzáadása...

Nagyon jó volt a csapat mert egy-két mondatban összefoglaltam az elképzelést és máris értettük egymást. Mikor visszamentem pár nappal később, hogy együtt végezzük el a végső simításokat, már készen is volt minden. Két képen változtattunk, hogy jobban illeszkedjenek a többihez, utána pedig rohantam is el a cd-vel, hogy megmutassam nektek!

Hogy tetszik a végeredmény?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése