2013. október 24., csütörtök

Inspiráltok minket!

Kár, hogy nem rövidebb… Kár, hogy nincs sötétebb színben…

Néha hallunk tőletek ilyeneket, miközben próbáltok egy-egy Süel ruhát. De ugye tudjátok, hogy mi nem ismerünk lehetetlent? Kértetek már tőlünk egy újabb színt, például kicsit sötétebb türkizt vagy kicsit élénkebb pirosat, és mi mindig nagy örömmel vesszük ezeket a kéréseket. A beteljesült kívánságokra Trend Spioneer is felfigyelt és összegyűjtötte nekem egy kupacba az idei legjobbakat. Íme...
Előfordult, hogy egy rövidebb vagy épp egy hosszabb szabásút kerestetek egy Süel kötöttségből. A nyári hosszú csipkeruhából és a ’Pretty Woman’ ruhából is sokan rövidet szerettetek volna, így mi el is készítettük mindkét fazon mini változatát is. 



Amikor próbáltátok a V dekoltázsú, klasszikus fazonú miniruhánkat, sokan azzal szembesültetek, hogy a ruha pántja túl hosszú, ezért mi máris átalakítottuk azt, hogy jobban kövesse a test vonalát és így tökéletes viselet legyen.

A színes, csíkos passzéjú ruha mintájának megfelelően a ti kérésetek alapján nemrég készült pulcsi is. 


Legutóbb pedig a szürke árnyalataival is eljátszadoztunk, hiszen hiányoltátok a szürkét a sok szín mellett.


És zárásnak még egy utolsó kérés, ugyan nem tőletek de egy fontos eseményre... Az ÁRKÁD Divatnapokra készültek a következő színvariációk a szervezőkkel közösen brainstormingolva az "Univerzum" témakörhöz.


Ugyan nagyon büszkék vagyunk a Süel kollekcióink sokoldalúságára mind a fazonokat mind a színpalettát illetően, folyamatosan nyitottak vagyunk az új igényekre. Szóval a lényeg, hogy szóljatok bátran, ha konkrét elképzelésetek, kívánságotok van. Mi továbbra is igyekszünk mindet teljesíteni! 

Inspiráljatok minket!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése