2013. november 12., kedd




 Az utóbbi két hétben rengeteg forgatás volt nálunk, mondhatjuk, hogy mind a kettő budapesti Süel márkaboltot ellepték a kamerák és persze sokan kérdeztétek, hogy pontosan mi is történik ilyenkor...

Hétfőn , kedden mostanában az a programunk, hogy az Árkádban várjuk a Shopping Királynők csapatát és a legújabb trendi játékost, aki rengeteg bolt és termék közül válogatva próbál megfelelni Lakatos Márk és a többi szereplő elvárásainak.
Általában nagyon nehéz a választás és mi próbálunk segíteni, de a döntés soha nem a mienk, vagy a stylistoké, hanem magáé a versenyzőé. Tehát hiába kérdezitek tőlem, hogy miért a zöld vagy a piros ruhát választotta az adott szereplő. Sokszor nem is tudjuk pontosan, hogy mi a heti feladat vagy éppen azt, hogy milyen elképzelés van a játékos fejében. Nem olyan egyszerű 3 óra alatt tökéletes szettet kreálni úgy, hogy még a sminked és a hajad is beleférjen a keretbe. Sokszor tényleg el kell rohanniuk az üzletből és így előfordul, hogy mégsem annyira átgondolt a döntés... Mindenesetre mi nagyon élvezzük a műsort és azt is, hogy aki hozzánk betér az szinte mindig vásárol :).

Nemcsak profi, hanem amatőr forgatásunk is volt a héten. Egy izgalmas Süel videót vettünk fel a Fashion Streeten, amit eddig még azért nem láttatok mert sajnos technikai problémák merültek fel és az is előfordulhat, hogy újra kell forgatnunk a szuper videónkat:( . Nagyon-nagyon szomorú vagyok mert annyira csinos volt az összes szereplőnk. Mindenki saját magának válogatta össze a szetteket, így nagyon különböző variációk születtek.
Azt már láttátok, hogy a főszereplők az új Süel szoknyák voltak és persze a kiegészítőket is a Süelben kell keresni:).
Süel- Fashion Street
 Az előző hetet a Hogyan legyek jó nő? forgatásával zártuk, ahol Takács Nóra pörgött-forgott a Fashion Streeten. Imádta a különleges kötött ruhákat és jó párat fel is próbált a kamerák előtt. Készültek fotók "Süelben" a saját blogbejegyzéséhez és a Fashion Street marketing csapatának köszönhetően werk képeket is kaptunk. Itt nem sok dolgunk volt azon kívül, hogy segítettünk Nórinak megtalálni a számára megfelelő darabokat mert a csapat nagyon profi és pikk-pakk elkészültünk a Süelt bemutató filmmel.
November 18-tól Nóra Süelben...:)



Hogyan legyek jó nő?






















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése