2014. április 28., hétfő

Hogyan kel életre egy szuper projekt...Budapest szeretünk!

Budapest - Fashion - You


Aki ismer minket az talán már tudja vagy sejti, hogy sok-sok olyan érdekes ötletük, projektünk van, ami kapcsolódik ugyan a Süelhez de mégis kicsit más, mint a megszokott és gyakran Ti vagytok a főszereplői (gondolok itt a nektek tervezett szoknya kollekcióra, vagy éppen az inspiráló nőknek szóló pályázatunkra).

Hogy honnan indult a legújabb Budapest-Fshion- You projekt?
Az egyik álmom egy divatbemutató a Lánchíd közepén... Budapest (szerintem) legcsodásabb pontja, amit csak miattunk lezárnak és Ti oldalt ülve nézitek a középen vonuló modelleket. LOL. Ugye kicsit bolond?

Azért annyira mégsem mert mi ezt virtuálisan összehoztuk!!!


Tavaly októberben brainstormingot hirdettem a csapatunknak, a téma, illetve a hívószavak Budapest és a divat. Már eddig is sokszor aktivizáltuk törzsvásárlóinkat, követőinket, közösségi felületeinkre (youtube, facebook, twitter, instagram) készült videókkal és végre egy igazi „ nice to have” projektet szerettünk volna megvalósítani. Fruzsi, az egyik marketing asszisztensem, éppen filmet forgatott Tárnokról (mert mellesleg az ELTE filmszakos csapatát is erősíti), így gyorsan jött az ötlet, hogy Tárnok után jöhet Budapest egy kicsit másként.Mivel a Süel flagship store-ja a belváros szívében található és jómagam is V. kerületi lakos vagyok mi sem állt közelebb a szívünkhöz, mint egy Budapestet középpontba helyező, divatmorzsákkal teleszórt kisfilm elkészítése.
Mivel a streetstyle, streetfashion nemcsak hazánkban, hanem a világ más tájain is hódít ezért saját kedvenc utcai outfitjeinket szerettük volna összepárosítani kedvenc budapesti helyszíneinkkel. Mindezt egy dinamikus zenével, mozgalmas vágásokkal és kellemes fényekkel színezett, pozitív hangulatú videóban osztjuk majd meg a vásárlóinkkal, a Budapestiekkel, remélhetőleg minél több Budapest és a divat iránt érdeklődő lánnyal, nővel.

A kifutó tehát Budapest, a modellek Ti és Mi, vagyis divat bolond, Süel kedvelő hétköznapi arcok, a ruhák pedig nem egy kollekció darabjai hanem a modellek stílusával összhangban megálmodott, személyre szabott szettek. Október óta vártunk a  jó időre és persze lázasan egyeztettünk a szereplőkkel. A projektet mindenki imádta és már a ruhapróbán beindult a résztvevők fantáziája, saját szettjüket illetően.
Kaptunk a Süel mellé egyedi ékszereket Mácsár Anditól, Czok Ilditől, elkészült az első kötött cipellőnk Aszódi Melinda jóvoltából és persze sokan hoztak magukkal kiegészítőket a saját gardróbjukból.
Akadtak lelkes támogatóink, hiszen a Marionnaud Parfüméria bevállalta, hogy mindenkit kisminkel, illetve a kedvenc fodrászatom, a Hair'sku:l most a szokásos hajvágásom helyett őrült frizurát álmodott a szettemhez. Az utcai divat témára pedig a Stílusvadász is felkapta a fejét, így néhány mozzanatot majd a TV képernyőn is láthattok május 11-én.Kedden még forgatunk, reméljük szeretni fogjátok a végeredményt!
Szereplőink:
Bognár Vica
Csillag Zsuzsanna
Festy InStyle
Füredi Alíz
Horváth Éva
Lackó Ágnes
Tajerling Fruzsina
Tatár Csilla
Tekenős Tímea
Urban:Eve

U.i.: Fantasztikus az üres Lánchídon vonulni...kipróbáltam:)! <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése