2014. március 14., péntek

Öt tavaszi-nyári trend röviden...

A törzsi minták, motívumok megjelennek a táskákon, kiegészítőkön és a ruhák díszítésén is. Ez a trend a Süelnél már korábban is felütötte fejét és mivel úgy láttuk, nagyon szerettétek a szivárvány fonalunkból készült poncsót, pulóvert, kardigánt és felsőket, úgy gondoltuk, hogy picit továbbgondoljuk a törzsi trend megvalósítását és még izgalmasabb kreációkat készítettünk.
A bohókás hippi trendről nem mondható el, hogy a ’kevesebb több’ filózófia lenne az alapja. De minket ez cseppet sem zavar, sőt nagyon szeretjük a színesebbnél színesebb hosszúszoknyás vagy trapéznadrágos összeállításokat, sok különféle kiegészítővel és mintás hajpánttal vagy óriási kalappal megbolondítva. Ennek a trendnek megfelelően készült ez az igazán egyedi ’hippiruhánk’, mely már kapható mindkét üzletünkben!
Aki azonban az egyszerűbb, letisztultabb trendet kedveli inkább, idén is talál az egyéniségéhez passzolót, hiszen az egyik fő irányzat lesz tavasszal és nyáron a tetőtől-talpig, hófehér, vagy a fehér élénk színekkel, pirossal, pinkkel párosítva, nos és persze a fekete-fehér is marad! A Süel kollekciójában idén is találtok fehér és fekete kötött darabokat, melyeket egymáshoz párosítva izgalmas összeállításokat kreálhatunk.
90-es évekre jellemző divatirányzat marad, benne a kicsit rockeres, szakadt-farmeres, szegecses ’grunge’ stílussal. Arra kell csak vigyázni, hogy ne vigyük túlzásba, elég csak egy-egy részlet hangsúlyozása. Ebből a trendből a mi kedvencünk a spagettipántos topra húzott lyukacsos felső, mely a szivárvány minden színében kapható lesz tavasszal a Süelnél, természetesen az ehhez a trendhez illő fekete is!Az élénk színek, mint a neon narancs és a tűzpiros a mostani szezonban szerencsére különösen divatosak. Minket leginkább a mango színe ihletett meg, így ezzel az árnyalattal színesítettük nemrég a kollekciónkat. Nézzétek meg az üzletekben...

A cropped top vagyis az extra rövidre vágott felsőrész idén nyáron sem megy ki a divatból, sőt most lesz igazán trendi. A bátrabbak csupasz hassal, a kevésbé merészek pedig csőtoppal viselhetik. A Süelben sokféle színben találhattok ilyen, laza szabású rövid felsőt mely farmerhez, hosszú szoknyához vagy sorthoz is remekül mutat majd!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése