2014. június 28., szombat

Trópusi szettek - Melyik a kedvenced?A legutóbbi sivatagos, törzsi világunk után, most dzsungel hangulatot varázsoltunk a Süel fotózás helyszínére...na nem volt nehéz hiszen a Füvészkertben munkálkodtunk. Most pedig nézzük a szetteket külön-külön...


Ruha:13.900 Ft, Lánc: 15.900 Ft

Az kézzel rojtozott nyári miniruha különlegessége az izgalmas, deréktájékon megjelenő csipkeminta. A vonalvezetés kifejezetten karcsusít, így ajánlom alma alkatú lányoknak is.
Az egyedi készítésű Havalda ékszert külön ehhez a szetthez tervezték nekünk, és naná, hogy a lánc is rojtos:). Bőr és Swarovski elemek izgalmas kombinációja. Vigyázat 1 db van belőle!
A dzsungel zöld leveleihez egy natúr színű, állatmintás Salamander cipőt választottunk, ami tökéletesítette a trópusi összhatást. A kis tavat rögtön a kert bejáratánál találjátok, a ruhát pedig a Süel - ÁRKÁDban (a rojtmentes verzióját is megtaláljátok már az üzletekben)...

Mellény: 21.000 Ft, Lánc: 8.500 Ft, Top: 2.700 Ft

A dzsungel kollekció egyik oversized darabja ez a valóban óriás mellény, amelyet teltebb hölgyek is bátran viselhetnek. Természetesen több variációban is hordható, viszont mi most egy hosszított toppal kombináltuk és felsőként fotóztuk Éván.
Ha lejjebb húzzuk akár önmagában, ruhaként is viselhető ez a darab, ami mellesleg egy nagyon extra, vastag, anyaghoz hasonló egyedi fonalból készült A pasztell színvilághoz egy fagyi színű, kövekből álló statement nyakláncot párosítottunk.
Vigyázat! A Füvészkertben nem szabad hozzáérni a növényekhez... itt egy picit mi csaltunk, hogy tökéletes legyen a kép...


Ruha: 24.900 Ft, Fülbevaló: 5000 Ft

A pálmaház fülledt levegőjében szabályosan folyt rólunk a víz...Sokáig játszottunk a fények beállításával de végül nagyon dögösre sikeredett az elöl megcsavart kötött ruháról készült fotónk.
Nyakláncot már nem javasolnánk ehhez a kivágáshoz, így egy kézzel készített, szintén megcsavart, sárga fülbevalóval párosítottuk a rucit. Kerek idomokon mutat igazán jól!
A cipellőt Éva gardróbjából szereztük.


Poncsó: 24.000 Ft, Fülbevaló: 5000 Ft

A pálmafák övezte sétányon fotóztuk ezt a szettet, Dávid pedig a földön fekve próbálta megtalálni a megfelelő szöget...Szerintem sikerült.
Az oldalán szűkített poncsó kiemeli a nőies vonalakat, a vállat kivillantó csónak kivágás pedig még szexisebbé teszi az összhatást.
A neon színek kavalkádját, egy Czok Ildi fülbevaló, illetve egy fa karkötő tökéletesítette.
A csíkos világhoz sok-sok szín passzol, úgyhogy próbálgassatok bátran!
A felsőt leggingssel is lehet viselni, illetve kényelmes lábbelikkel, akár saruval is.


Ruha:16.900 Top:2700 Karkötő: 6350 Ft

A trópusi trendekben meghatározó szerepet játszanak a neon színek, amelyek természetesen a mi fonalpalettánkon is megjelennek. A fazon már ismerős lehet, hiszen az egyik emblematikus darabja a Süelnek, a minta viszont újdonság.
Az oldalán nyitott ruha extrémen kiemeli a derék vonalát, a csipke minta pedig titokzatossá teszi a dekoltázs részt. Rövidebb topokkal is viselhetitek ha többet akartok mutatni a derékvonalból, illetve télen egy fekete garbóval vagy bakanccsal is vadállat!
A lakkbőr, mangó színű Salamander táska és cipő még feltünőbbé varázsolta az összhatást.
Érdekesség, hogy egy három részből álló, Mácsár Andi karkötőt szedtünk szét, amit amúgy egyben is viselhettek de külön-külön is megállják a helyüket.


Ruha:24.000 Ft

A banánfák tövében az őserdő asszonyaként jelenik meg Éva előttünk , földig érő romantikus csipkeruhában.
Az alsó ruha comb középig ér, így nem kell aggódnunk, hogy bármi kivillan...
A csipke felsőrészt viszkóz szálak teszik selymes és fényes hatásúvá.
A ruha finoman sejteti a lábakat és a V kivágású dekoltázs sem túl mély, így bármilyen alkalomra felvehetitek.

Ruha:13.900 Ft, Karkötő: 6350 Ft

Szerettünk volna egy víz melleti fotót is, így Évát lefektettük a tavirózsák mellé…Nekem ez a kedvenc képem. Kicsit retro hangulata van és Lana Del Rey klippek jutnak eszembe róla
Idén a golyók, gombok, gyöngyök és egyéb mütyürök tömkelege jelent meg a kötött világban, így nálunk is fontos szerepet kaptak a nyári kollekcióban.
Ez a merész miniruha sok színben, többféle kiegészítővel is elkészült, de mindegyik limitált szériában.
A Salamander türkizzel kombinált, pink kiegészítői a nyár slágerszíneit vonultatják fel és tökéletesen passzoltak a mi díszítésünkhöz.

Neked melyik a kedvenced??
A ruhákat és a kiegészítőket keressétek az ÁRKÁD Budapest - Süelben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése