2014. július 15., kedd

AZ ÉN SÜEL MÁRKABOLTOM - JÁTÉK

Ahogy már a facebookon is írtam nektek rengeteg dolog történik mostanában velünk, többek között új Süel paradicsom nyílt a Fashion Streeten, de itt még nincs vége ennek a mozgalmas időszaknak mert hamarosan Budapesten egy újabb és egyben utolsó boltocska is megnyitja a kapuit...;)
Szlovákiában is nyílnak kötöttségekkel teli Süel márkaboltok és úgy tűnik ennél jóval messzebb is kedvelnek minket, no de ne igyunk előre a medve bőrére.



Mindenesetre ez kicsit megihletett engem, így az eddigiektől picit eltérő játékra invitállak titeket, ahol szükség lesz a kreativitásotokra, amit már eddig is megmutattatok amikor ötletekkel bombáztatok minket vagy inspiráló anyagokat küldtetek.



Tehát játékra fel! A kérdés egyszerű:


  Milyen a Te álom Süel márkaboltod?




Készíts egy egyszerű montázst és nyerj egy teljesen egyedi, neked tervezett Süel ruhát!

A feladat csupán annyi, hogy készíts nekünk egy inspirációs táblát, montázst vagy kollázst ahol megmutatod milyen a TE Süel márkaboltod és amin
  1.  megjelenik egy Süel kötöttség (ha nincs saját Süeled keresgélj bátran a facebook képeink között)
  2. nyári, vagy kora őszi hangulat van, hiszen az új márkabolt megnyitóján még javában perzsel majd a hőség
  3.  megmutatsz részleteket, ami rólunk, a Süelről eszedbe jut… lehet ez egy hangulat, színek és árnyalatok, sminkek, pillanatok, belső építészeti megoldások, de alapvetően bármi, ami fantáziádban hozzánk kapcsolódik.


Jpg formátumban kérjük a pályaművet, más megkötés nincsen.
A pályázatokat az info@suel.hu e-mail címre küldjétek el nekünk, a tárgymezőben pedig tüntessétek fel: AZ ÉN SÜEL MÁRKABOLTOM.
Az esemény facebook oldalára is kikerülnek az inspirációk az #azensuelmarkaboltom hashtaggel, ahol bárki like-olhatja kedvenc kollázsát.
A legtöbb like-ot szerző montázs megálmodóját közönségdíjjal jutalmazzuk.

 Legyen ez a TE Süel márkaboltod, ahol a hangulat csak rajtad múlik:)!





Tippek:

Ne add fel ha nem vagy profi!!!
Használhatsz Picasat is vagy éppen egy telefonos kollázs applikációt (instacollage, instaframe stb.) de bátran nyúlhatsz a Polyvore eszköztárához is. Nem kell profinak lenni a lényeg a kreativitás és az összhatás.
Csináld magad, vagy kérj segítséget a barátnődtől, párodtól akár a gyerekektől, bárhogy is legyen mi értékelni fogjuk!
Íme egy extra segítség a Polyvore használatához Farkas Lívia (Urban:Eve) "tollából":



Extra:
Ha te is rajta vagy, mi nem bánjuk...

Zsűri és nyeremény
A Süel csapat választja ki a nyertes pályaművet és a kreatív nyertesnek, előzetes egyeztetés alapján egy teljesen egyedi Süel ruha készül, ami a fantázia nevét majd a nyertes után kapjaJ.
A közönség díjas egy egyedi, magyar tervezők munkáiból összeállított ékszercsomagot kap (Czok Ildi, Mácsár Andi, Juhász Tünde). 

Beküldési határidő: Augusztus 1.

Új márkabolt nyitás : Augusztus 3.

A nyertest az új Süel márkabolt megnyitóján hirdetjük ki.

Ha kérdésed van írjál bátran ide: info@suel.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése