2014. augusztus 10., vasárnap

Süel kisokos - Hogyan mossuk és tároljuk kötött kedvenceinket?




 A Süel boltokba betérő vásárlóink első kérdése az esetek 99%-ban, hogy "hogyan lehet ezeket mosni"? Majd jönnrk szokásos kérdések: Nem fog beleakadni az órámba? Mi lesz ha elszakad egy szál? Ez biztos nagyon érzékeny!

Első és legfontosabb megjegyzésem, hogy bár a nagyobb kötött szemek, érzékenyebb fonalak valóban könnyen beleakadhatnak a kiegészítőinkbe, egy megfelelően, rugalmas varrásokkal összeállított, jó minőségű fonalból készült pulóver nem fog elszakadni, nem kezd el futni a szem és nem bomlik le.

Ennek megfelelően íme néhány tipp a Süel pulcsik kezeléséhez:


  1. Ha beleakadtál valamibe próbáld meg visszahúzni a szálat oda "ahonnan  jött". Ha alaposabban megnézed a sérülést, látni fogod, hogy hol szorulnak a szemek (hol lettek kisebbek) és hová kellene visszahúzni a nagy kilógó szálat. Amennyiben ez nem megy hozd vissza hozzánk és segítünk! 
  2. Nyugodtan mosd a termékeket gépben! 30 fokon 800-as centrifugával nem tudsz nagy kárt tenni semmiben amit nálunk vásároltál. Ha kézzel mosod, mert csak a hideg vízben hiszel, akkor is használj centrifugát!  Egyetlen dolog van ami, el tudja húzni, ki tudja nyújtani a Süel pulcsidat: a VÍZ! Minél kevesebb marad benne annál jobb!
  3. A könnyed nyári csipkéket száríthatod vállfán (csak olyanon, ami nem nyomja ki a pulóver vállát, tehát kerek a vége), azonban ha nehezebb termékről van szó, akkor fektetve szárítsd!
  4. Bár a Süel csipkék bírják a strapát, azért a mosásnál használhatsz mosózsákot. Ha nincsen mosózsákod nem kell megijedni, mert egy párnahuzat is megteszi.
  5. Ha 100% pamut terméked van készülj fel rá, hogy mosás után formára kell igazítani azaz:
    • kirázod a terméket alaposan
    • meghúzod az ujját, az alját kisimítod
    • megigazítot a nyakát
    • lefektetve, alakra igazítva szárítod
  6. A 100% pamut kicsit megnyúlik amikor viseled. Ez nem azt jelenti, hogy onnantól kezdve egy teljesen amorf ruha birtokosa leszel, egyszerűen csak újra ki kell mosni. Olyan mint egy elasztikus farmer, ami a test melegétől tágul, aztán visszaugrik.
  7. A Süel pulcsik nem engedik a színüket és nem mennek össze, de ha mégis ilyesmit tapasztalsz, azonnal gyere be hozzánk a ruháddal együtt, mert ezt SOS kivizsgáljuk!
  8. Szinte teljesen kizárt, hogy elszakadjon a pulóvered, hacsak nem ért valami baleset, de ha mégis találsz valamilyen szálhibát, leszaladt szemet, szintén fordulj hozzánk bizalommal.
  9. A pulóvereket, ruhákat összehajtva tárold, a kardigánokat lehet akasztva.
  10. Helyezz közéjük levendulát mert a Süelt nemcsak mi, hanem a molyok is szeretik!

Bármilyen kérdésed van írj az info@suel.hu-ra vagy kérdezd bármelyik Süel lányt az ÁRKÁD, MAMMUT vagy a FASHION STREET márkaboltok valamelyikében.


 #azensuelmarkaboltom




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése