2014. szeptember 25., csütörtök

Egy egyedi "kötöttség" története



Júliusban rendhagyó játékot indítottunk facebook oldalunkon, ahol többek között a kreativitásotokra is kiváncsiak voltunk, na meg persze arra, hogy milyen hangulata lenne egy általatok megálmodott Süel márkaboltnak. 
Röviden összegezve, egy montázs formájában kellett megmutatnotok, milyen is lenne a Ti Süel lelőhelyetek. #Azensuelmarkaboltom játék nyertese pedig nem mással lett gazdagabb, mint egy egyedi kötött ruhával, amelyet ráadásul róla is neveztünk el...

Na de hogyan jutottunk el az egyedi ruháig?:) Szabó Timi a játék vége felé küldte el nagyon színes és izgalmas összeállítását, ami egyből bekerült a kedvenceink közé, és végül a legtöbb pontot kapta közös szavazásunkon.

Timit az törzsi fotózásunk és a jamaikai színvilágunk inspirálta!


A nyertes alkotás kihirdetése után persze azonnal fel is vettük a kapcsolatot a lelkes Süel rajongóval és egyeztettük a ruha részleteit. Kaptunk képeket, méreteket és persze néhány kívánségot is figyelembe vettünk. Timi ruhát szeretett volna, nagyon színeset és persze az ő alkatának megfelelőt.



Rajzolgattam egy picit és közben a színes vidám hangulat az "orosz babák világába" repített.


Hogyan jelenjen meg ez kötöttben? A fazon tekintetében biztos voltam a dekoltázs hangsúlyban, "v" kivágásban és egyértelmű volt, hogy empire, vagyis mell alatt elvágott, onnantól pedig "A" vonalú ruhában utazunk.

vázlat - Süel

A mintán sokat dolgoztunk és az első darabok elég nagyra sikeredtek:)). Úgyhogy ha van köztetek egy magas, mellben picit erősebb vállalkozókedvű, akkor irány a Mammut!

Eredetileg Kozma Claudia (Miss International 2012) csodás babaarcát választottuk a koncepcióhoz, de sajnos nem tudott jönni a fotózásra, így be kellett ugranom és bár nehezen indult a nap a végén már nagyon élveztük.
A képekért a mi drága balerinánk Horváth Adrienn volt a felelős. A Stylingot Ágival álmodtuk meg, a színes helyszíneket pedig gondosan körbejártam, így esett a választás egy Duna-parti, graffitikkel teli romos épületre.
A sminket Deák Veronikának köszönhetjük, aki a MAC csodákkal szuper porcelán babát varázsolt belőlem.

Nézzük mi lett a végeredmény.
Hogy tetszik? 
További képek hamarosan...




Ha kötött, akkor Süel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése