2014. október 8., szerda

A SÜEL története...ismerj meg minket!


Láttál minket sok helyen, Horváth Éván, Tatár Csillán, Czippán Anetten máshol a képernyőn, esetleg hallottál rólunk a rádióban, olvastál rólunk a neten de még nem láttad a termékeket élőben? Esetleg a nevünk alapján nem esett le, hogy magyar márkáról van szó? Lennének kérdéseid, hogy kik vagyunk és mióta létezünk? Akkor ezt most mind-mind megválaszolom...

Maga a Süel márka 1992 óta létezik és a szüleim alapították. Mivel anyukámat is és engem is Csillag Zsuzsannának hívnak ezért sokszor felmerülő kérdés, hogy 8 évesen , hogy lehettem annyira ügyes, hogy céget alapítok... Hát bizony sehogy, csak összekeveredtek a nevek:)! A márka megszületése előtt is már kötött irányába mozdultak el a tervek, majd lassan-lassan eljutottak a saját kötödéig.
Gondolom mindenkit érdekelne pár aranyos retro fotó a Süelről...:)

1998 - első katalógus - Benkő Sándor


Teszt fotó -Klinszky Gábor -2000 környékén

Nők Lapja - Klinszky Gábor - 2000


ELITE magazin - Nánási Pál - 2003

Második leggyakoribb kérdés, hogy a márkanév mit jelent. Nos semmit. Nem személynév és nem rövidítés, persze belemagyarázhatunk dolgokat de egy fantázianévről van szó, ami 20 éves múltra tekint vissza.

A márkanév, egyéb kérdéseket is fel szokott vetni... Sokan kérdezik, hogy francia, olasz, török esetleg skandináv márkáról van-e szó. Szerencsére egyik ötlet sem helyes, ugyanis teljesen magyar termékekről beszélhetünk. Nemcsak a tervezés zajlik saját műhelyben, hanem az összeállítás is. Saját tervezés, saját programozás, saját kötés és összeállítás. A minőség és az egyedi jelleg megtartásában ez a zárt lánc nagy szerepet játszik, így teljes garanciát tudunk vállalni a Süel termékekre. Tudjátok ha valami baj van, csak szóljatok és segítünk!


Néhány fontosabb lépés a márkánk életében:


 • Az első Süel márkabolt Keszthelyen nyitotta meg kapuit nagyjából 20 éve és egy kisebb helyváltoztatástól eltekintve azóta is töretlenül üzemel. 
 • Eleinte nagykereskedelmi központtal működött a cég és inkább vidéki viszonteladóinkon keresztül találkozhattatok a márkával. A Süel nagykereskedés szintén nem mai létesítmény, ugyanis több mint 10éve ugyanott található (vigyázat itt csak kereskedőket szolgálunk ki).
 • Első budapesti márkaboltunk 2005-ben nyílt meg a Váci utca mellett.
 • Jómagam 2008-ban csatlakoztam a céghez teljes erőbedobással.
 • 2009-2010-ben a környező országok piacaira fókuszáltunk és sok-sok kiállításon találkozhattak velünk az érdeklődők.
   
 • 2011-ben megnyílik a Süel - Fashion Street.
 • 2013-ban megnyílik a Süel - ÁRKÁD és partnereinken keresztül Svédországban, Izraelben és Olaszországban is forgalmazzák a márkát.
 • 2014-ben megnyílik a Süel - Mammut, Süel - Slovakia és Kuvait sem maradhat Süel mentes.
 • 2015-2016-ban Finnországba, Csehországba, Németországba reppentek ki mintakollekciók.
 • 2016- ban a koppenhágai nemzetközi divatvásáron (CIFF) megmutattuk magunkat a skandinávoknak is.
 • 2016- ban bevezetjük a Süel prémium vonalát, immáron a saját nevem alatt, amit a Fashion Streeten kell keresnetek.

2016-ban sajnos kiköltöztünk egy időre az ÁRKÁD-ból. Nem kell megijedni, egyszerűen lejárt a szerződésünk és a felajánlott konstrukciók távol álltak az addig megszokott feltételektől, így nem fogadtuk el őket. De az ÁRKÁD azóta is a szívünk csücske, hiszen rengeteg törzsvásárlónk ismert ott meg minket és a menedzsmentet is imádjuk, így még tárgyalunk a lehetőségekről.


Itt tartunk most és még nincs vége!:)

Az egyedi kötöttsgeink magukért beszélnek, így érdemes megnéznetek az izgalmas fonalcsodákat élőben is. A basic kollekció mellett mindig vannak limitált szériás darabok és sok-sok újdonság is.
Csillag Zsuzsi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése