2014. november 30., vasárnap

Jótékonysági Műhelyvásár

Idén november 25-én (Nemzetközi Nap a Nők Elleni Erőszak Ellen) Jótékonysági Műhelyvásárt szerveztünk a Süelben.

Programunk a 16 Akciónap A Nők Elleni Erőszak Ellen eseménysorozathoz kapcsolódott és természetesen Süel termékek voltak a főszerepben.

Az utóbbi évek prototípusai, sorozatban végül nem gyártott modelljei, minimális hibával rendelkező Süel kreációi kerültek kedvezményes áron eladásra és 3 órátok volt, hogy kutassatok a kincsek között.

Ezen termékek eladásából származó nettó bevételt a PATENT egyesületnek (http://patent.org.hu/) ajánlottuk fel (és ez pár napon belül meg is érkezik hozzájuk).

Lassan egy éve beszélgetek virtuálisan a PATENT egyesület vezetőjével egy ötlettel kapcsolatban, ami még finomításra szorul de a kooperációt nem vetettük el.
Közben a Süel műhely költöztetése alatt, óriási "nagytakarítást" végeztünk, rengeteg mintadarabot találtunk és egyből kipattant a fejemből a vásár gondolata, amit az egyesület is támogatott.
Mi nagyon hittünk benne, de bevallom nem számítottunk ekkora tömegre, mint ami kedd este a Süelben hömpölygött. 
Igazán fantasztikus volt a hangulat és a ruhák próbálgatása mellett, volt idő beszélgetni és persze a sütik is elfogytak az este végére. 
Íme rövid videós összefoglalónk Horváth Évával , Festyvel, Veletek és persze Velünk.https://www.youtube.com/watch?v=S_BSARk9_-4


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése