2014. november 16., vasárnap

Süel lelőhelyek, avagy melyik a Te Süel márkaboltod?


Egy praktikus blogbejegyzés arról, hogy hol, milyen Süel márkaboltokat találsz.

SÜEL - ÁRKÁD - SZÍVÁRVÁNYBOLT, CSALÁDIAS HANGULATBAN

2013-ban nyílt meg a Süel legaranyosabb márkaboltja az ÁRKÁD II. első emeletén.
Ugyan ez a boltocska a legkisebb a 3 budapesti bolt közül, de szuper színes és nagyon barátságos hangulatú. Imádjuk a bevásárlóközpontot nemcsak azért mert minden megtalálható benne, hanem azért is,mert óriás mérete ellenére megtartotta a családias légkörét.
A Süelt a postához közel találod az első emeleten több  már magyar márka között, a boltban pedig Anita és Kriszti várja a látogatókat.

Elérhetőség: 06304711874

ARKAD

SÜEL - FASHION STREET - BELVÁROSI FELLEGVÁR

2011-ben költöztünk be a belváros szívébe, egy csodálatos márkaboltba a Fashion Streetre. Több költözés után most a Deák Ferenc u. 17 alatt találjátok a legnagyobb Süel fellegvárat, ahol rengeteg kötöttség vár mindenkit.
Méreteiből fakadóan itt más termékekkel is találkozhattok, mivel a Süel több európai kötöttáru márkát is forgalmaz. Kis csapatunk végre itt is újra teljes így Fruzsi, Ági, Kati és Flóra várja az érdeklődőket.

Elérhetőség: 06306701455

Fashion Street

SÜEL - MAMMUT - BUDAI ÉKSZERDOBOZ

2014-ben nyílt meg a legújabb Süel márkabolt a MAMMUT 1. földszintjén. Ha virágpiac felől érkezel a bevásárlóközpontba, rögtön megláthatod az óriás kirakatokkal rendelkező Süel boltocskát.
Hónapok óta szemeztem az üzlettel mire véletlenül megtudtam, hogy kiadó... Innentől nem is volt kérdés, hogy hamarosan beköltözik a kötött paradicsom a sarki üvegkalitkába:). Szerencsénkre egy nagyon kedves és szuper ügyes csapatot toboroztunk ide is. Edina, Móni és Aliz várják a rajongókat.

Elérhetőség: 06303278680

MAMMUT

SÜEL - KESZTHELY - SUMMER STORE

A legrégebbi Süel márkaboltot talán már nem is kell bemutatnunk. 2011-ben ugyan átköltöztünk egy frekventáltabb környezetbe, a keszthelyi sétálóutca közepére, de immáron több, mint 20 éve működik itt a Süel. Nagyjából 3 hetente érkezik újdonság a balatoni, mini Süelbe, ahol Sziszi és Betti várják a vásárlókat

Elérhetőség: 06304711876

SÜEL - SZLOVÁKIA

Teljesen hivatalos Süel márkabolt Dunaszerdahelyen, amely idén szeptemberben nyitotta meg a kapuit. Itt bizony mindent megtalálhattok, amit a többi Süel márkaboltjában, így a szlovák rajongóknak már nem kell sokat utazniuk a szépséges pulcsikért.

Szlovák partnerünkön kívül a Süel kötöttségek megtalálhatóak már Kuvaitban, Izraelben, Japánban és kisebb mennyiségben  Amerikába is csepegtettünk már fonalcsodákat.

Természetesen a webshopon keresztül van lehetősége mindenkinek a rendelésre (www.suel.hu), illetve a lányok minden segítséget megadnak a suelwebshop@gmail.com e-mail címen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése