2015. január 13., kedd

Süel az inspiráló Nőkért - 2015

Tavaly, azaz 2014-ben először, egy divatmárkáktól szokatlan kezdeményezéssel rukkoltunk elő. Tavaszi katalógusunkba olyan Nőket választottunk modellnek , akik nem csupán Süel rajongók, hanem igazi inspiráló személyiségek.




Mivel nemcsak mi, hanem ti is imádtátok a pályázatot, ezért 2015-ben újra inspiráló modelleket keresünk, akik a Süel tavaszi hírnökei lesznek!





Tehát idén márciusban, most már szokásunkhoz híven, olyan nőket szeretnénk lencsevégre kapni, akik nemcsak minket hanem környezetüket is inspirálják, pozitívak, energiát, ötleteket és lendületet adnak, illetve természetesen Süel rajongók.
Mindegy milyen területen dolgozol, mindegy hány éves vagy (legalábbis felső korhatárunk nincsen) és most a kilók sem számítanak. A lényeg annyi, hogy legyél aktív, foglalkozz sok mindennel vagy akár fejleszd magad folyamatosan, pörögj sokat, vagy sportolj hajnalig, legyél pozitív, legyél jó példa, kövessenek mások azaz inspiráld a környezeted!

Jelentkezés feltételei:
  1. Ha belevaló NŐ vagy és elmúltál 22 éves , akkor küldj nekünk egy profil - és egy egész alakos képet magadról, illetve
  2. egy rövid, fél oldalas bemutatkozást az info@suel.hu-ra, amiben leírod miért is vagy te inspiráló a környezeted számára!
  3. A tárgymezőbe írd be, hogy "Süel az inspiráló nőkért"!
  4. Emellett természetesen like-olnod kell a Süel facebook oldalát, hiszen a mi katalógusunkban fogsz szerepelni, amennyiben te leszel a kiválasztott.


 Határidő:

A képeknek és a bemutatkozó anyagnak 2015. 02. 20. éjfélig kell megérkezniük a megadott e-mail címre. Késve érkezett pályázatot sajnos nem áll módunkban elfogadni.



NOMINÁLJ MÁSOKAT :
Tavaly sok - sok olyan pályázatot kaptunk ahol egy barátnőt, testvért vagy édesanyát nomináltak szeretteik...Bevallom ezeket nagyon imádtuk! Főleg mikor a jelöltet meglepetésszerűen értesítettük döntőbe jutásáról. Idén is gondoljátok át, hogy ki az, akire felnéztek, aki lendületet ad, aki átsegít a hullámvölgyeken, aki a fény a sötétségben és küldjétek el jelentkezését, akár titkosan ;)!


A zsűri:

A pályázat témájának megfelelően olyan nőket kértünk fel a zsűribe, akik maguk is sok területen megállják a helyüket mégis igazi nők maradtak:



Horváth Éva: műsorvezető, közgazdász, igazi sport rajongó
Bohár Mónika: Marionnaud Parfümériák marketing manager, közgazdász
Jakab Adrienn: Amasole jógaközpont megálmodója, közgazdász
Farkas Lívia: (Urban:Eve) : író, életmód blogger
Csillag Zsuzsi: Süel tervezője, közgazdász, jóga fan


Kis csapatunk saját szubjektív véleménye alapján választja ki a 10 döntőst, akik közül a zsűritagok megjelölik a saját favoritjaikat (3db). A legtöbb szavazatot kapó 3 jelentkező kerül bele a Süel tavaszi katalógusába. Fellebbezésnek helye nincs:).


Nyeremények:

A 3 nyertest a Marionnaud Parfüméria profi csapata varázsolja tökéletessé a fotózásra és amint látjátok tavaly csodás képek születtek...











Emellett a 3 hölgy Süel és Marionnaud ajándékcsomaggal lesz gazdagabb, valamit az Amasole jógaközpont felajánlásával, 1 havi jógabérlettel, hogy még fittebb legyen kötött kedvenceiben.
Extra meglepetés, hogy Gál Bori szín coach személyre szabottprivát szín coachingot tart majd a 3 szerencsések.

 Készül róluk 2 outfit fotó természetesen Süelben, ahol fotókért Láng Péter, a stylingért a Süel csapat lesz felelős.
A képek a Süel facebook oldalán és a Süel tavaszi katalógusában fognak megjelenni.


Fotózás várható időpontja március 8-12.

Ha kérdésetek van írjatok az info@suel.hu -ra!

Hajrá lányok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése