2015. február 5., csütörtök

Süel szettek - 2015 - I.

Most, hogy már vágynánk a tavaszra, megérkezett a hideg és a hó...Na persze mostanában már meg sem lepődünk az ilyesmin, hiszen kicsit kaotikus az időjárás:).

Az idei első két fotózásunkon olyan praktikus Süel pulcsikat kaptunk lencsevégre, amelyeket a hidegben is, de később a tavasz közeledtével is tudtok hordani. Nézzük:

Oversized sima pulcsi, izgalmas gyapjú anyagból. Mostanában rövidnadrággal és csizmával hordom, de lazán felkaphatod bőrdzseki helyett is, ha már melegebb az idő. Már csak 2 színben kapható. 
Ár: 13900



Vékony és vastag szálak keveréke, az idei nagy kötött trend első "megtestesülése":).
A tavaszias verzióban drappal és vajjal kevertük, de találtok még türkizes kombinációkat is a márkaboltokban.
Ár: 14900



Imádom a mellényeket, mert őrült praktikusak. Ezt a halvány kék verziót először egy Süel overállal próbáltam fel, de farmerral és sorttal is tökéletes. Természetesen könnyen aláöltözhetsz amíg hideg van. Púder rózsa és kék színben kapható. Ár: 12900




És akkor jöjjön az imádott Éva sorozat. Elképesztően élveztük a fotózást, nem is tudjátok milyen jó móka műhavat dobálni. A dobálózás hevében az apró szemcséktől néha majdnem megfulladtunk Ágival, de nagyon szeretjük a végeredményt:))


Egy igazi vagány kötött ruha. 3 színben van a szekrényemben és gondolkozom egy új türkizen... Néha harisnyával, ruhaként, néha farmerrel, tunikaként hordom. Imádom, hogy leesik a vállamról de persze hordhatód középen is. 
Ár: 16900

A téli ruhácskánk tavaszias verziója.  Rusztikus és vagány. Bőrdzsekivel a legtutibb, amikor kilátszanak a naaaagy fonatok.
Ár: 18900



Egy új Süel kötöttség, amiből a Fashion Streeten már találtok párat és Szlovákiába is repült belőle egy piros. Sima és egyszerű mégis nagyon dekoratív a vállmegoldás.
Ár: 15900


Ha egy alkalomi ruhához, vagy éppen egy ujjatlan felsőhöz keresel valami csinosat és melengetőt, akkor a kötött bolerók tökéletesek.
Több színben is találtok nálunk csipkemegoldásokat, de most mi fehérben utaztunk.
Ár: 11900


Egy - két utolsó darab Süel csodát is beillesztettünk a fotózásba.
Éva kedvence ez a gyapjú mellény, amit nemcsak ruhaként, hanem nadrággal is szuperül ki lehet használni.
Ár: 14900


Szintén utolsó darab  ez a cuki szőrös poncsó, amit természetesen nemcsak sorttal párosíthatunk. Tavasszal lesz igazán érdekes, amikor már kabát helyett hordhatjuk
Ár: 23900


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése