2015. május 23., szombat

KNITTED BRIDE - Smink kulissza

Gondoltam titeket is érdekelne, hogy sminkesünk Vera, milyen szuper cuccokkal varázsolt minket csudiszéppé legutolsó fotózásunkon. Természetesen nem úgy ébredtünk reggel, ahogy azt a végső anyagban látjátok, így előtte - utána fotókkal próbáljuk érzékeltetni a smink hatását :)).
Lényeg a lényeg, megkértem Verát, hogy készítsen nekünk egy összefoglalót a sminkekről, beleértve olyan hasznos tippeket, amit a különböző arckaraktereknél alkalmazott.


Fontos hogy a nagy nap, illetve még a próbasmink előtt egyeztesd sminkesseddel a ruhák, ékszerek, és a különböző dekor elemek színeit, amivel harmonizáló tartós, illetve akár vízálló sminket kell készítenie. A színeknek mutatniuk kell mindenféle helyszínen, legyen az a templom, külső helyszínen történő fotózás, vagy éppen egy műterem. Elképzelhető, hogy erősnek fogod magadon érezni a sminket, de nyugodj meg mert a fotókon pont tökéletes lesz a végeredmény!

És akkor jöjjön Vera és a csodakencék:

1. A sminkelés mindig a bőr letisztításával kezdődik, azután hogy igazán ragyogó legyen a menyasszonyunk, mert egy Süel-menyasszony biztos a ragyogásra voksol-, áttörlöm arcát a Mac Lightful Marine Bright Softening lotin-jével. Ez a termék kiegyenlíti a bőrtónust, hidratáltabbá, egyenletesebbé ragyogóvá teszi a bőrt, valamint minden további termék beszívódását segíti. / Tartalmaz: Super Charged Water technológiát, C-vitamint, vörös hínárt, japán hínárt/

2. A következő lépés az új Mineralize Timecheck lotion, ami optikailag halványítja az esetleges bőrhibákat, előkészíti a bőrt és tökéletesen alkalmas smink alá. Nem mellesleg szuperül hidratál, akár az éjszakai tápláló krémünket is kiválthatjuk vele és hosszú távú alkalmazása során halványítja az apróbb ráncokat is.

3. Ezek után még mindig nem az alapozóért nyúltam, hanem a Prep & Prime család Skin Base Visage primerért. Optical Diffusereket tartalmaz, amik a tökéletes bőr látszatáért felelnek, valamint nyugtat, felszívja az esetleges felesleges olajat és kiegyenlíti a bőr színét.

4. Az alap készítése nem ér véget az állvonalnál, a nyakat, a hátat, a füleket, a dekoltázst, ha kell  ugyanúgy korrigáljuk, valamint ha úgy döntöttünk díszítjük is.

A mai trendek és az ízlés is úgy diktálja, hogy végre nem kell agyonalapoznunk, mattítanunk a bőrt. Sokkal inkább a természetes bőrfény most a menő, és szerencsére a Mac-nél megtaláljuk az ehhez szükséges kellékeket.

- Ha nincs sok elkendőzendő bőrhiba, nyugodtan nyúljunk a Face & Body alapozóhoz, amely tökéletesen alkalmas arcra és testre is egyaránt. Víztaszító és hosszan tart, a fedése alacsonytól közepesig építhető a finise pedig natúr-szatén.
- Mivel a csajok bőre nagyon szép volt, nem kellett másik alapozóért nyúljak, de jó választás még a       Pro Longwear család új tagja, a tápláló vízálló alapozó, ami korrektor is egyben.
- Szintén gyönyörű bőrképet ad a jól ismert sima Pro Longwear alapozó.
- Ha kicsit problémásabb bőrrel állunk szemben a Studio Fix fluid tökéletes fedést biztosít.
- A kisebb hibákat a Studio Finish paletta színeivel korrektoroztam.

5. Az extra ragyogásért, a Stobe krémet használom az arc magasabb pontjain a megfelelő highlight hatásért, kiemeli a menyasszonyok ragyogó szépségét a benne található pigmentekkel. / Tartalmaz: B5, B12, A és E vitamint is.

Ági


Szem: arra kellett figyelnem, hogy ne szűkítsem még jobban enyhén húzott szemeit. A cél az volt hogy nyissam a tekintetét, ezért amiután a szemhéjára felkerült a Prep & Prime család egyik legújabb tagja a 24 órás szembázis, egy szaténfényű barackos rózsás szemhéjpúdert tettem az egész mozgó részre. A mélyítő ívbe pedig a 221-es ecsettel egy matt barnát alkalmaztam, amit alsó pillasornál elfüstöltem. A felső ívre pedig Fluidline Blacktrak tusvonalat kapott és tincses pillákat a drámaibb hatásért. Szemöldökét Fluidline Brow-al emeltem ki.

Arc: a Soft sand bronzerrel kontúroztam,  a szaténfényű Supercontinental arcpírt tettem fel. A kiemelésekhez highlightnak az Adored nevű Mineralize Skinkfinisht vittem fel.


Ajak: Prep & Prime lip került fel, ami tökéletes rúzsalap, a folyékonyabb rúzsokat nem engedi kifutni, a mattokat kiszáradni. Rúzsnak pedig a Watch me simmer árnyalat választottam, ami gyönyörűen emelte ki Ági csókos ajkait. A fotózás során még mac Clear Lipglass-al finomítottunk.

 

ZsuzsiZsuzsi szintén imádja a ragyogást, így Nála simán nyúlhattam az exrémebb fényű termékekhez.

Szem: felkerült a szemére a 24 órás bázis, majd a mozgórészre a Pink Bronze pigmen, amit a Riri Her Cocoa Paletta #1-es ragyogó bronz arany szemhéjpúderével kevertem. Szemöldöke alá pedig ugyanennek a palettának a Whisper Peach lágy barack áranyalata került, a pillatőbe Coffee ceruzát használtam alul-felül, ezt és a mélyítőívet pedig szintén ennek a plaellátnak a negyedik színével egy csokolásés bronz színnel satírzotam. Zsuzsi szemöldökét is Brow fluidline-al emeltem ki, a külső szemzugba pedig tincses pillákat ragasztottam, ezzel is tovább macskásítva szemeit.

Arc: a Mac Extreme Dimension Aphrodite's Shell bronzerével kontúroztam, ami egy természetes fényű bronzer, majd ezek után egy frost finisű korall pirosítóért nyúltam, aminek gyönyörű arany fénye van, ez volt a Petal Power. Majd az új 137-es pihe-puha ecsettel felraktuk az Extreme dimension család két gyönyörű highlighterét, a Whisper of Gilt-et, és a Superb-et.


Ajak: a Prepi, és egy Pro Longwear ceruzához a Dynamo, valamint a Flamingo rúzs választottam. Zsuzsi piros menyecskeruhájához a Cherry ceruzát és a La Vie En Rouge és a gyönyörű matt élénk piros árnyalatát választottuk.

Claudia


Szem: a szembázis után egy gyönyörű rózsás-fényes Extreme Dimension furmulás szemhéjpúderrel az Opalesse-el emeltem ki szemének mozgó részét, és a mélyítőívet a 221-es ecsettel a wedge matt árnyalattal satíroztam. Kifelé macskásan húztam, így nyitottam az ő tekintetét is. Természetes szép szemöldökéhez nem kellett nyúljak, és a pilláit sem dúsítottam tovább műszempillával.

Arc: szintén az Aphrodite’s Shell bronzerrel kontúroztam, Azalea in the afternoon mineralize pirosítót használtam, ami egy középtónusú hideg pink magas fénnyel, ezzel babásítottam tovább az arcát. A multidimenzionális fényű Lightscapede mineralize skinfinish-el highlightoltam.
Ajak: a prepi után szintén a Dynamo ceruza került, majd a Sunny Seoul rúzst vittem fel rá, amit a fotózáson még a mac Clear Lipglass-al emeltünk ki.

+1: a csajok lábait testápolóba kevert Isadora mineralize body glow-al kentünk be, hogy gyönyörű fényük legyen.

EXTRA

És akkor íme a "beauty evolution", ami egy fotózáson sokszor megtörténik...

1. Natúr arc, no smink, no filter, no photoshop
2. Natúr arc, egy kis "PERFECT 365" applikációval megbolondítva. Instagramon sokszor találkozhatsz hasonló "csalásokkal". Ilyenkor az applikáció segítségével igazi bababőrt varázsolhatsz magadnak. Fehérítheted a fogaidat, nagyíthatod a szemedet stb... ne tévesszenek meg a képek!:)
3. Smink, no filter, no photoshop, amikor még egyeletlen a bőr és vannak karikák.
4. Smink és photoshop.... na igen szeretnék így ébredni :D
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése