2015. június 6., szombat

Kivel találkozhatsz a Süel szivárványboltokban?

Óriási örömömre a Süel csapat viszonylag állandó és évről - évre ugyanazokkal az arcokkal találkozhattok mikor hozzánk betértek, így most szeretném bemutatni nektek azokat a Süel lányokat, akikkel összefuthattok ha nálunk jártok.
Az Árkádban lévő márkaboltunk megszűnt de a csapattagok természetesen továbbra is nálunk vannak.


FASHION STREET

Ági lassan 4 éve csöppent a Fashion Street csapatba és amellett, hogy az üzletben
találkozhatsz vele, sok- sok Süel fotón is viszontláthatod.
A kirakat és az üzlet belső dekorja is gyakran az ő keze munkáját dicséri, illetve tavaly óta, kreatív projektjeink szervezésében és kivitelezésében is segít nekem.
Ha szuper összeállítások tekintetében van szükséged tippekre, vagy csak keresed a tökéletes kötött szetted, kérdezd bizalommal!


Flóra a Süel csapat legifjabb és egyben legújabb tagja. Igazi számolóművész (nem csoda, hiszen a közgázról csöppent ide hozzánk) és több nyelven kiválóan kommunikál. Ha
külföldi barátaidnak is szeretnéd megmutatni a Süel kötöttségeket, akkor ne habozz megkeresni a kékszemű Süel lányt!


Fruzsi beugrott hozzánk dolgozni  3 hétre (még 2011-ben) és azóta a belvárosi Süel fellegvárban ragadt. Oltári humoráról híres kolléganőnket méltán hívhatjuk a Fashion Street hangulat felelősének. Remekül ismeri a kötöttségeinket, így ha szeretnél feldobódni próbálgatás közben ne szalaszd el az ifjú hölgyet! Amellett, hogy több fotón is láthattad már pompázni, videós projektjeinknek is szervezője a filmszakon végzett szőkeség. :)



Kati is friss tagja a belvárosi csapatnak, bár jómagam lassan 10 éve élvezem a társaságát:).
Nagyon vagány, bohém stílusáról könnyen felismerheted és végtelen jókat beszélgethetsz vele (akár spanyolul, angolul vagy éppen németül) ha éppen őt kapod ki vásárlás közben. 


Kriszti az ÁRKÁD szivárványbolt nyitása óta tagja kis csapatunknak és azt hiszem ő a világ  legpercízebb "hajtógatóművésze". Most a Fashion Streeten és a Mammutban is találkozhatsz vele.
Ha őt látod az üzletben biztosan katonás rendben találsz mindent és valószínűleg fejből, szín szerint fel tudná sorolni az összes boltban található terméket. Türelemből itt sincs hiány, így ha hosszasan szeretnél próbálgatni gyere hozzá!





MAMMUT

Aliz, csakúgy mint a Mammut csapat többi tagja, legújabb üzletünk nyitása óta segít nekünk kötött világunk népszerűsítésében.  Igazi állatbarát, akit munka után cica és kutyus is vár haza, így nem meglepő, hogy egy nagyon kedves csapattársat ismerhetünk meg személyében. Igazán kitartóan tud ajánlgatni, így ha bizonytalan vagy mi állhat jól neked, gyere és próbálj fel Alizzal mindent!


Edina a csudi csinos, vegán Süel lány szintén óriási állatbarát (így Alízzal, mentettek már közösen kutyát munka közben is:)) és elképesztőn jó recepteket szerezhetsz tőle ha te is a vegán életmód bolondja vagy.  A "türelem szobra" nagydíjat valószínűleg neki ítélnék bárhol, mert akár több órán keresztül is ugyanolyan lekesen és kedvesen segít neked ha a Süel budai "ékszerdobozába" tévedsz.



Móni a Mammut csapat szuper pörgős tagja, aki ha kell minden nap átrendezi a boltot, hogy nektek az a legjobban tetszen. Mindig naprakész, végtelenül lelkes és mosolygós, így szinte kizárt, hogy rossz kedvében találod az elépesztően fitt hölgyet. :)  Végtelenül türelmes és segítőkész, amit az egész Mammut csapatról mégegyszer elmondhatok, így ide mindig öröm betérni.




KESZTHELY

Sziszi nem kevesebb, mint 18 (igen jól írtam) éve dolgozik nálunk, pontosabban 1998-ban csatlakozott hozzánk, így tini korom óta ismerjük egymást.
A cserfes csapattag rendkívül jól kommunikál a vásárlókkal, igazi ajánlóművész, szuper humorral.
Most éppen szőke rövid sérójával és avantgard Süel szettjeivel, bohém összeállításaival hódít Keszthelyen.



TREND

Anita immáron 9 (vagy már 10??) éve dolgozik nálunk, így nála jobban kevesen ismerik a Süel kötöttségeket. Szuper bongyori hajáról már messziről megismered ha a TREND-ben bekukkantasz a Süel nagykereskedésbe.
Ha pörgős segítőre van szükséged, aki mindent felpróbáltat veled, hogy közösen megtaláljátok a legtutibb darabot, mindenképpen keresd őt! A Süelek istenien állnak neki úgyhgy lesheted mit
mivel lehet kombinálni:).




Zsuzsi és Zsuzsi

Magunkat nem mutatom be, de nagyjából mindenhol megtalálsz minket csak ki tudja éppen mikor, hol:)?






#dreamteam
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése