2016. január 27., szerda

Süel az inspiráló Nőkért - 2016


Andi - 2014


Megint eltelt egy év és újra keressük a Süel inspiráló arcait, akik tavasz- nyári katalógusunkban bemutatják legújabb modelljeinket!
Azoknak, akik követnek minket nem újdonság, hogy divatmárkáktól szokatlan módon, olyan Nőket szeretnénk idén is lencsevégre kapni, akik nemcsak szépek vagy éppen csinosak, hanem igazi inspiráló személyiségek.

Anna- 2014


Tehát idén márciusban, most már szokásunkhoz híven, olyan nőket szeretnénk a Süel kamerái előtt látni, akik pozitívak, energiát, ötleteket és lendületet adnak környezetüknek, akikkel jó lenni mert sugárzóak, illetve természetesen Süel rajongók.
Mindegy milyen területen dolgozol, mindegy hány éves vagy (legalábbis felső korhatárunk nincsen) és most a kilók sem számítanak. A lényeg annyi, hogy legyél aktív, foglalkozz sok mindennel vagy akár fejleszd magad folyamatosan, pörögj sokat, vagy sportolj hajnalig, legyél pozitív, legyél jó példa, kövessenek mások azaz inspiráld a környezeted!

Jelentkezés feltételei:
  1. Ha belevaló NŐ vagy és elmúltál 24 éves , akkor küldj nekünk egy profil - és egy egész alakos képet magadról, illetve
  2. egy rövid, fél oldalas bemutatkozást az info@suel.hu-ra, amiben leírod miért is vagy te inspiráló a környezeted számára! FIGYELEM, NOMINÁLHATSZ MÁSOKAT IS!
  3. A tárgymezőbe írd be, hogy "Süel az inspiráló nőkért"!
  4. Emellett természetesen like-olnod kell a Süel facebook oldalát, hiszen a mi katalógusunkban fogsz szerepelni, amennyiben te leszel a kiválasztott.
Nóra- 2014

 Határidő:

A képeknek és a bemutatkozó anyagnak 2016. 02. 21. éjfélig kell megérkezniük a megadott e-mail címre. Késve érkezett pályázatot sajnos nem áll módunkban elfogadni.


NOMINÁLJ MÁSOKAT :
Az utóbbi két évben sok - sok olyan pályázatot kaptunk ahol egy barátnőt, testvért vagy édesanyát nomináltak szeretteik...Bevallom ezeket nagyon imádtuk! Főleg mikor a jelöltet meglepetésszerűen értesítettük döntőbe jutásáról. Idén is gondoljátok át, hogy ki az, akire felnéztek, aki lendületet ad, aki átsegít a hullámvölgyeken, aki a fény a sötétségben és küldjétek el jelentkezését, akár titkosan ;)!

Lili- 2015

Nyeremények:

3 szerencsést választunk idén is, akik a Süel profi csapatának kezei között átalakulnak.
Egy profi fotózáson vesznek részt, ahol nem más mint a Pumpkin Paradise bloggere, Parádi Gabi felel majd a stylingért, ahol állandó sminkesünk Deák Veronika fogja még szebbé varázsolni a lányokat, és a Süel profi fotósa fogja elkapni a legsugárzóbb pillanatokat.
Mind a 3 lány szerepel a Süel tavaszi katalógusában, illetve Süel tavaszi ajándékcsomagot is kapnak.
Emellett az Amasole Római jógabérletével szépülhetnek tavasszal.

A zsűri:

Kis csapatunk saját szubjektív véleménye alapján választja ki (pontozással) a 10 döntőst, akik közül a végső zsűri, szintén pontozással, kiválasztja a 3 nyertest. Fellebbezésnek helye nincs:).


Andi- 2015

A pályázat témájának megfelelően olyan nőket kértünk fel a zsűribe, akik maguk is sok területen megállják a helyüket, mégis igazi nők maradtak.Horváth Éva: műsorvezető, közgazdász, igazi sport rajongó
Parádi Gabriella: blogger (Pumpkin Paradise Blog), divatillusztrátor, stylist
Jakab Adrienn: Amasole jógaközpont megálmodója, közgazdász
Csillag Zsuzsi: Süel tervezője, közgazdász, jóga fan
Kántor Éva: Süel Szlovákia képviselője, "olaj businessben" is járatos üzletasszony :), a szabadtéri futás rajongójaEdit-2015


Eredményhirdetés 2016. 02. 27. 
A fotózás várható időpontja 2016. 03. 03-08.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése