2016. február 2., kedd

Süel gardrób - zöldben indul a reggel.


Tavaszébresztő, "gardróbnéző" körútunkhoz, majd egy játék is kapcsolódik, így érdemes már most azon gondolkoznod, hogy melyik tavaszi szett tetszik a legjobban az 5 közül.


Az egyik kedvenc fazonom egy viszonylag egyszerű, mégis jól kihasználható Süel basic darab. Vízesés néven fut a nagy dekoltázsa miatt, de ettől nem kell megijedni, mert nagyjából bármit alá tudtok venni, így ezer stílusban hordható.

Leggyakrabban vastag harisnyával, vagy szűk farmerrel viselem és bevallom, legalább 6 színben ott lapul a szekrényemben. Jómagam az a típus vagyok, hogyha valami beválik (értsd ezalatt, hogy csinos de mégis praktikus) akkor abból betankolok és ez nemcsak Süel ruhákra igaz. Nem szeretek reggel azon filozofálni, hogy mit vegyek fel. Főleg télen, amikor ezer réteget kell magunkra húzni, hogy ne fagyjunk meg...

Szóval a vízesés az szuper! Klasszul néz ki dekoltált toppal, bodyval, de garbóval is. Voltam már benne bulizni, de hétköznap is tökéletes. A piros verziója igazi kis randi darab, a királykékemben sokszor tárgyaltam, az abszint zöldben hétköznap rohangálok és a barátnőim is imádják.
Fazonját tekintve hangsúlyozza a derekat, illetve ha akarod, akkor a dekoltázsodat is, de takarja a csípőt (kicsit "A" vonalú).






Ára: 13. 900
Színek: királykék, barnák, okker, zöldek, türkiz
Ujjatlan és nyári, csipkés verzióban is létezik már tavaszi színekben (korall, világoskék).

A színes mintás kabát mellettem 100% gyapjú és szintén nagy kedvencem. Ha rendesen aláöltözünk, akkor télen akár kabátként is elég meleg. Most 30% kedvezménnyel lehet a tiétek, viszont őt már csak a belvárosi márkaboltban keressétek.
Ár: 59.000 helyett 41.300 Ft.

A lánc természetesen Mácsár Andi egyik batikolt darabja, ami a vastagabb gyapjúkhoz készült, de ezzel a szettel is szuper. A zöldet szeretem kékkel kombinálni (tudom, hogy ez sokaknak furcsa lehet, de csak az árnyalatokat kell jól megválasztani) és ez a láncocska tökéletesen passzolt a szetthez.
Ár: 8.900 Ft

Az aláöltöző rövid fazon volt és millió színben kapható nálunk a kötött ruhák alá,
Ár: 3.900

A hely pedig, ahol ez a cuki kép készült az a Lánchíd u. 13. alatt található Marvelosa étterem.
Ági néni konyhája isteni, nem is beszélve a házi sütikről. Kiállítás előtt vagy után (pl.:El Kazovszkij) tökéletes választás. Csak felsétálsz vagy a siklóval legördülsz. Nagyon hangulatos és akár randizni is tökéletes. A reggeli kávét pedig a Dunát nézve is tudod szürcsölgetni az emeleti asztalok mellől:).

Hogy tetszik a szett?





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése