2016. február 17., szerda

SÜEL FANOK 2. - Emese





Idén új sorozatot indítunk a blogunkon, ahol cuki törzsvásárlóinkat mutatjuk be nektek hónapról, hónapra, egy rövid interjún és néhány fotón keresztül.

Számunkra is nagyon tanulságos a dolog, hiszen kedves történeteket ismerünk meg, megtudjuk mit szerettek nálunk (az üzletekben, a kollekciókban) és mit nem, milyen újdonságokra vágytok stb.

A legizgalmasabb pedig az a rész, ahol megmutatják, hogy Ők hogyan viselik kedvenceiket, milyen kiegészítőkkel kombinálnák a legbecsesebb Süeleket. :)
Második vendégünk Emese, akiről már sok fotót láthattatok a Süelben mappában, sőt az egyik fotózásunknak is ő volt a házigazdája a Kincsem Parkban, de most nézzük honnan is ismer Ő minket. (Az interjút most is kommentálom, hogy mindenki értse.)

1. Mióta és honnan ismered a Süel?
Néhány éve még az Aréna plázában ismertem meg a Süelt, nagyjából 2011-ben és azóta is töretlen a „szerelem”. :)
(Bizony! Mielőtt megnyitottak végleges márkaboltjaink Budapesten több helyen felbukkantunk pop-up store formájában, így az Aréna Pláza földszintjén is egy óóóriás Süel boltban).
2. Melyik Süel márkaboltban szeretsz vásárolni?
 Mindegyik márkaboltban szeretek vásárolni, mert mindenhol kedvesek a lányok. (Ez jó hír:))Legtöbbször az Árkádban szoktam, mert az van legközelebb hozzám, és oda más miatt is járok, és ha épp nem akarok vásárolni akkor is szívesen 'beugrok'. Egyetlen problémám, ott hogy kisebb a választék.... A Fashion Streeten viszont mindig sok szépség van, és nagyon szeretem az üzlet eleganciáját, csak nehézkes és drága a parkolás. (Hát igen ezt mi is tudjuk de megéri benézni..:D)
3. Melyik a kedvenc Süel színed?
 Huuuh, ez az első igen nehéz kérdés..... szebbnél szebb színösszeállítások vannak. A Süelnek köszönhetően öltözöm egyre színesebben és fejezem ki ezzel is az aktuális hangulatomat. A fantázianeveket nem igazán tudom megjegyezni, ezért is nehéz a válasz, de eddig azok tetszettek a legjobban, amelyek kéket tartalmaztak más színekkel párosítva, de nagyon tetszenek a mostani csíkos ruhák színösszeállításai is.
4. Melyik a kedvenc fazonod?
A következő nehéz feladat, amire csak hosszabban tudok válaszolni :).
A 'téli' fazonok közül a kedvenc talán a kabátruha, amiből már 5 db van! Nagyon szeretem a poncsókat és a 3D pulcsikat is, de nagyon kedvelem azt a régebbi típusú garbós ruhát is amelyiknek színes az ujja és a garbója. (Ezt nehéz lenne elmagyarázni annak, aki nem ismer minket, de megpróbálom... a "kabát ruha" nagy kedvencem nekem is. Felül bordás és a csipő alatt egy nagyon izgalmas fonás díszíti. Télen szuper praktikus. A 3D neve onnan ered, hogy a különböző anyagvastagságok kombinálásával egy érdekes és rusztikus felületet kaptunk, ami tényleg három dimenziós hatású).






 A nyáriasabb fazonokból a favoritok között vannak a hippi ruhák, amiben mindig 'kitűnök' a tömegből.:) A nagy lyukacsos felsők, amit bármivel fel tudok venni, és mindig bókot kapok bennük.
(Hasonló az ízlésünk Emesével:). A hippi ruha egy sellőfazon, ahol a sima és az egyedi nyomott színek háromszögformákban váltakoznak. Isteni!)




Az overál, annak a ruha változata, a csiga mellény....jah, és persze az új csíkos ruhák. :)
5. Hova szoktad felvenni a Süel darabjaidat?
 Gyakorlatilag bárhova fel tudom venni a Süeljeimet. Volt már rajtam bálban, Derbyn, vízparton, hétköznap, vacsorán. Akár elegáns, akár sportos, akár feltűnő, akár egyszerű stílust szeretnék, mindenre van egy megfelelő Süel darabom :)

6. Melyik fotózásunk tetszett a legjobban?
 Erre nem tudok válaszolni, mert igazából a ruhákat nézem, és persze mindig van olyan újdonság, ami tetszik.
7. Ha választhatnál egy színt, melyikkel bővítenéd a Süel színpalettáját?
 Ilyen kreatív csapat mellett nehéz új összeállítást kitalálni J, gyakorlatilag a csíkos ruhákban minden olyan színösszeállítás megtalálható, amire gondoltam a tavalyi hasonló 'közvélemény kutatásnál' . Talán amiből kevés van és én kedvelem, mert jól megy a színeimhez az a fahéj vagy vörösesbarna. Ezek a színek keverve esetleg sötétbarnával, vajjal, narancsossal vagy rózsaszínnel. (Okés megfontoljuk:)).
8. Melyik a következő kiszemelt darabod, ha nincs ilyen még, hogy nézne ki a te általad elképzelt ruha?
A következő kiszemelt darab egyértelműen a csíkos ruhából a pirosas összeállítás, szerelem volt első látásra :) egyszerűen vonzza a szememet. De szeretném belőle a poncsót is, a ruhákból a zöldes színűt is, és remélem a vajból is lesz csíkos ruha. (Szeretnél? Eddig azért nem készült mert féltünk, hogy ebben az összeállításban talán túl átlátszó ruhaként...)
9. Mi a kedvenc bókod, élményed a Süellel kapcsolatban?
Nagyon sok bókot kaptam már a Süelnek köszönhetően. Pl. olyan férfi ismerőseim dicsérték meg és kérdezték, hogy honnan vannak, hol lehet kapni, akikkel amúgy nem sokat beszélek.
Nagyon jól esett, amikor a barátnőimmel találkoztam és egyhangú elismerést kaptam a 'szerkóm' miatt.
A legutóbbi bálon, vagy a Derbyken is bezsebeltem már elismerő pillantást és bókot a hosszú Süel ruhámban :).
És akkor most nézzük az új kedvencet a csíkos kékséget, ami a tavasz nagy kedvence lett nálunk is.
Emese tökéletesen kombinálta a kékek árnyalatait, csak vessetek egy pillantást a harisnyára, cipőre, kalapra, órára vagy éppen a karkötőre. Fantasztikus!


Köszönjük!:)


5 megjegyzés:

  1. Fantasztikusan állnak Emesén a Süel ruhák, különösen a kékek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Köszönöm drága Jutka! És a Süelnek is a fantasztikus ruhákat, amelyek bárkit nőiessé varázsolnak ��

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés