2016. február 5., péntek

Süel gardrób - drapp séta a NormafánHa most átlapozom a gardróbom, akkor az idei telem vitathatatlan kedvence a "kabátruha" volt. Mivel továbbra is a  változékony idővel küszködünk, így marad a ruha és a rétegzés is. :) 

Pont egy tavaszias napot kaptunk el a Normafán, ezért kabát helyett kedvenc ruhám drapp verziójára, egyik legújabb camel színű mellényünket vettem fel. A ruhát és a mellényt is rengeteg féle színben megtalálhatjátok és különböző izgalmas párosításokban tesztelhetitek a vagány szettet. 

A ruháról annyit még, hogy alul óriás fonásokkal díszített, de ettől nem kell félnetek, mert a dekor pont a csípő vonala alá esik. :)

Az igazság az, hogy szerintem rövid blézerekkel vagy dzsekikkel a legvagányabb. :)

Színek: drapp, barna, lila, burgundi, zöld, fekete
Ára: a natúr színeké: 21 900 ft, színesek: 15 330 ftA mellényt tulajdonképpen bármivel felveheted, nemcsak ruhákkal, nadrágokkal, hanem akár a kabátodra is feldobhatod. Nyitottan, vagy (ahogy a képen látod) akár egy bőr övvel is viselheted.


Színek: fekete, vaj, kék, zöld
Ár: 10 900 ft - 14 900 ft


A széles, puha sálunk kétféle mintával is elérhető, és mostanában szinte mindennap a nyakamba kapok egyet. Budapest után már a koppenhágai szélben is teszteltük! ;)

Színek: drapp, fekete, vaj, lila, kék, zöld, burgundi

Ár: 6860 ft - 9 800 ft
Legyél Te is Amazon a Normafán! ;)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése