2016. február 6., szombat

Süel gardrób - reggeli Festyvel


Festyvel az egyik kedvenc raw vegán sütizőnkbe, a Naspolya Nassoldába ültünk be megbeszélni a következő félév terveit. Magamhoz hűen egy élénk Süel árnyalatot választottam a bohém blogger reggelihez. A ruhám egy basic darab, ami teljesen testhez simuló ujjatlan kötöttség, de pólóval vagy garbóval is nyugodtan felveheted. Mivel továbbra is eldönthetetlen, hogy tél van vagy tavasz, ezért marad a rétegzés. A ruhára egy vékony bőrdzsekit és egy avantgard Süel sálat dobtam, aminek imádom a többsoros rojtjait, na meg az élénk színét! Ruha: 10 900 ft (a szivárvány összes színében)
Sál: még egy pár darabot találsz akciósan: 6 500 ft

A táskám ugyanaz, mint a hét többi napján, vagyis Lengyel Zsuzsi csak éppen egy pink szőrős bőrt patentoltam az elejére. Imádom, hogy ilyen jól variálható.

Festy az egyik kedvenc Süel pulcsiját kapta magára, amely tavaly még csak két árnyalatban volt kapható az üzleteinkben, de idén már többek között a bordó is szerepelt a színpalettán. Az oversized pulóver lazán takarja az alakod, és a széles nyakát akár félvállra is lehúzhatod.

Ár: 13 900 ft helyett a színes darabok most 9730 ft

Melyik szett a kedvenced?

P.s: a sütiző a Gozsdu közelében van, és a vegán édesség bolondok Mekkája. Én éppen "rawniet" falatozom és isteni...:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése