2016. március 7., hétfő

Csillag Zsuzsi - Sneak Peek

Már nagyon régen megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy szeretnénk egy prémium vonalat is életre hívni a Süel háza táján, de sok-sok idő volt, amire a részletek körvonalazódtak és megszületett az első Csillag Zsuzsi kapszula kollekció.
Hogy mi hívta életre a dolgot?
Nagyon sok egyedi kéréssel kerestetek meg minket/engem az utóbbi években - amiket bevallom nem is mindig tudtunk teljesíteni -, így egyértelművé vált, hogy igenis igény van részetekről egy kicsit extrább, prémium vonalra.
Sokan szerettetek volna teljesen személyre szabott kötött ruhát, valami extrémebbet, több kézimunkát, több dekort és olykor még "kevesebb színt" is a színeiről híres Süeltől.

Ezt most mi egy új márkanév alatt egy az egyben megvalósítjuk nektek.


Felmerülhet a kérdés, hogy miben lesz más és miben lesz hasonló?
Egyrészt, itt nem kizárólag kötött ruhákkal fogtok találkozni, illetve sokkal több kombinációra lesz lehetőség, például selyemmel vagy akár bőrrel párosított kötött darabokkal is összefuthattok majd.
Másrészt lesz lehetőségünk még extrább kötési technikák alkalmazására, komplikáltabb, lassabban készülő minták használatára, anyagok és fonalak váltakoztatására egy ruhán belül is.
Hasonlóság, hogy itt sem fog több ezer darab készülni egy- egy fazonból, sőőőt... Ha a Süel limitált darabokból 50-100 darab készül maximum, akkor itt 15-20-as szériákkal barátkozhattok, így teljesen bizonyos, hogy szinte lehetetlen lesz összefutni egy másik hasonlóval az utcán.

A stílust tekintve kicsit elvontabb utakra lépünk, vagyis felhívom minden Süel rajongó figyelmét, hogy sokszor kissé "elvetemült" sminktrendekkel, formabontó ékszerekkel és talán meghökkentő megvalósításokkal is találkozhattok. A finomság és a nőies vonal megmarad, a minőségről nem is beszélve, de inkább "state of art" kötött darabokról beszélhetünk majd. És persze aggodalomra semmi ok, mert a Süelnél természetesen marad minden a régiben :)).

Az első kapszulakollekciót a halászhálók rusztikus világa ihlette. Színekben is a drapp, szürke átemenet, illetve a fekete dominál. A fonalak vastag, kicsit  durva szerkezete is az erős hálókat, köteleket idézi, amivel a hagyományos halászat során dolgoznak a még megmaradt tengeri halászok. (Tapintásra viszont 100% pamut:))
A különböző csipkeminták teljesen absztrakt váltakozásával, a szín és a fonal együttes cseréjével egy kifejezetten bohém és vagány hatást értünk el. Nem lesz meglepetés, hogy a kollekció fedőneve "patchwork net" lett :).

A tavaszi sminktrendek közül a teljesen natúr vonalat, a selymesen csillogó porcelán bőrt választottuk, megbolondítva egy csipetnyi "broken doll" hatással. Az összecsomósodott hosszú pillák mellé, középen világos ajkak társultak. Sminkesünk Vera is imádta a feladatot, így ha kérdésetek van, akkor szívesen válaszol és beavat a kulisszatitkokba.

Az avantgard hálókat hasonlóan bolondos ékszerekkel párosítottuk. Jó barátom, Zimányi Márti, immáron Londoban ékszertervezőként tevékenykedik, és ZM ecojewellery név alatt gumiabroncsból készít újrahasznosított ékszereket. Tökéletesen passzolt az én kis patchwork "halászhálós" gondolatomhoz, színben és stílusában is szuper volt az összhatás.


Már régóta terveztük az együttműködést, ami a Süel kereteibe, illetve a márkánk arculatába nem fért bele. Hiszen azért egy tiara vagy éppen egy hám nem feltétlenül mindennapi viselet (bár egyre inkább kezdenek beleszivárogni ezek a kiegészítők is, ha nem is a hétköznapi, de az alkalmi irányok közé, úgyhogy egy- egy buliba, divatbemutatóra nyugodtan kapjátok fel őket).


A tiarát felpróbáltam és azt hiszem egy Gatsby party elengedhetetlen kelléke lesz:).

Visszatérve a ruhákra; jelenleg kizárólag a Fashion Streeten kaphatóak. Természetesen külön törzsvásárlói kérésre átvisszük a Mammutban található Süel márkaboltba is.

Mivel alapvetően, itt most nem egy limitált szériás Süel kollekcióról van szó, hanem egy teljesen új márkáról, ezért külön facebook oldalt hoztunk létre, ahol folyamatosan frissülő tartalommal várlak titeket.
A facebook.com/zsuzsicsillag már él és hamarosan tartalom is kerül a logo mellé:).

És akkor végezetül nézzünk néhány képet a vasárnapi fotózásról...Baba hátán baba...


Készül a cover fotó.
Vasárnap délután én már kicsit mókás hangulatomban voltam, hiszen lent a vásárlókkal foglalkoztunk, fent fotóztunk és a le-fel rohangálás a hét utolsó napján kimerítette az energiatartalékokat. Így hát vicceskedtünk...

De az eredmény vadító lett:).

Végezetül egy rövid kis videó:

Enjoy!


Fotó: Gregus Máté
Smink: Deák Veronika
Styling: Süel team
Ruha: Csillag Zsuzsi kapszula
Ékszer: ZM ECOjewellery
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése