2016. március 4., péntek

A mi inspiráló napunk!Két kedvenc napom van a Süel naptárban, mégpedig a téli jótékonysági műhelyvásár és a tavaszi fotózásunk,  ahol hétköznapi, ám annál inspirálóbb Nőkkel dolgozhatunk együtt. Ezek igazi "nice to have" napok, ahol feltöltődhetünk a hétköznapok után. Mondhatjuk terápiás foglalkozás is az összes résztvevő számára:).


Utóbbi éppen tegnap volt, így mivel már sokszor kértétek, hogy a kulisszatitkokba kicsit mélyebben avassunk be titeket, ezért most egy hosszabb képes összefoglaló következik a tegnapi csodás napunkról.


Kezdem a koncepcióval.
Mivel idén a világoskék, babakék, égkék (vagy ahogy a Pantone emlegeti: serenity) a tavasz "színkirálynője", így mi is a felhők világába akartunk elrepülni és az összes lányra valamilyen Süel kéket csempésztünk. Az óceán, szőlő, krétakék és világoskék, mind-mind ott voltak a sztenderünkön, melyről Parádi Gabi válogatott és rakta össze a jobbnál jobb szetteket.


Mint tudjátok, általában nincs stylistunk, mindig mindent magunk eszelünk ki és járunk utána, de most óriási könnyebbség volt, hogy egy profi stylist, nem mellesleg jelmeztervező, is van velünk.
Millió ékszer, cipellő és táska várta a Süelek mellett a lányokat, akik maguk is nagy izgalommal várták a nagy napot.


A hátteret most egy selmyesen csillogó anyaggal bolondítottuk meg, amibe a lányok belesimulhattak, elveszhettek a nagy kék hullámokban (Ági egész nap a ventillátort tartotta én meg ráncigáltam , na jó hullámoztattam az anyagfüggönyt).

Elsőként hárman érkeztünk meg a belvárosi Süel fellegvárba, ahol sminkesünk Vera azonnal nekikezdett az első lánynak.
Annyit kértünk, hogy legyen természetes és emeljük ki azt, ami a lányokon a legszebb. Egy igazi "szépítő sminket", ami nem idegen számukra mégis más, mint ahogy hétköznap ruhangálnak.
Nagyon jól sikerült mind, úgyhogy ezen most végig is megyek:).

Szóval megérkezett hozzánk Mari, a három nyelven beszélő egyetemi oktató, hallgatók istápolója, különböző szakirányú blogok írója, akivel ételosztásnál is találkozhatsz önkéntesként és még sorolhatnám.Mari natúrban.
A smink előtt mindig egyeztettünk Verával de csak a főbb irányvonalakat, a többit már maga alakította a lányok arcának megfelelően. A fekete göndör hajhoz, barnás- zöld szem párosult első modellünknél és szerettük volna, azt az extra zöldet előhozni, így előkerült a lila por és még sok más izgalmas szín.

Természetesen ez csak egy werk...naná, hogy nem áruljok el még mi lett a végeredmény:).

Nem is olyan egyszerű dolog pózolni. Kezeket, vállakat szépen tartani, közben nevetgélni, viháncolni egy 10 centis cipőben... ugye? Klinszky Gábor instruálta a lányokat a kamerák mögül (csak ajánlani tudom kezdő modelleknek), illetve Gabi igazgatta a ruhákat, kiegészítőket, na meg a lányokat is ha szükséges volt.


Aztán már ott is volt Zsófi, két gyerekes anyuka (igen tényleg!) szintén közgazdász, aki kutatóként dolgozott majd hirtelen pályát váltott és megálmodta a Gozsdu szabadulószobákat, amelyeket most éppen Párizsban és Koppenhágában építenek meg franchise rendszerben.Óriás mandulaszemek, 3 centis szempilla...nem volt nehéz sminkelni de azért Vera megspékelte valamivel:).
A kék ruhákhoz előkerült a kék tus, ami brutál ütős volt Zsófi óriás szemein.Nem hittük el, hogy két gyermeke van...állítólag ez simán power plate. Komolyan kipróbálom a jóga mellé:).


Helló Gabi! Megérkezett Szlovákiából cuki színésznőnk is, aki smink nélkül ugyanolyan bájos volt, mint utána. Komoly betegsége után saját módszerével regenerálódott és fogyott rengeteget, majd egy mozgás studítót is nyitott.
Külön öröm volt, hogy a csajok szinte mind Süelben érkeztek. Köszi!!:)


Gabinál már a lilák szélesebb spektruma került elő Vera táskájából (ami egy feneketlen kincsesláda).
Ha a sminkekkel, színekkel kapcsolatban kérdésetek lesz keressétek őt. Deák Veronika, Lemon álnéven fut a facebookon.Aztán megérkezett legfiatalabb modellünk, aki maga 25 életévével, miután megküzdött a rákkal könyvet írt.
A szívem ezerkétszázat ver egy perc alatt - Bookline.

A szuper finom, makulátlan, hófehér bőréhez szépséges selyemfényű khakit választottunk a szemhéjakra. Nincs is mit hozzáfűzni...:)


Aztán megérkezett a mi Monica Belluccink. Réka fül-orr-gégész specialista, szintén három nyelven oktat, amellett, hogy bombasztikusan festett nagyjából bármiben, amit ráadtunk.
Huh, 8:00kor kezdtünk és kb. 17:00kor végeztünk. Isteniek lettek a képek.
Az ajándékozás sem maradhatott el, így mindenki egy Süel, egy Ilcsi és egy kis Amasole Jóga Római nyalánksággal térhetett haza.

 

 
 
 


  
Már kiválogattuk a képeket. A "szuperátalakulásokat" hamarosan megnézhetitek  facebookon.
Így lesznek hétköznapi szupernőkből, csodás királynők.
És persze, hogy Süelben:))!


Fotó: Klinszky Gábor
Smink: Deák Veronika
Styling: Pumpkin Paradise- Parádi Gabriella
Ruha: Süel

Így dolgozunk mi! <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése