2016. április 5., kedd

SÜEL FANOK 4.- KATI

Már itt is van az április és megérkezett hozzánk következő Süel fanunk, egy tavasz hangulatú, könnyed fotózásra.


Katit már régóta ismerem, hiszen egyik legjobb barátom, szuper jó fej anyósát tisztelhetjük személyében, aki már elég régóta nagy rajongója színeinknek. A barátnőim természetesen már mind megfertőződtek a Süel őrülettel (még azok is, akik a kötött ruhákat alapvetően nem csípik) és mostanában már úgy tűnik, hogy saját környezetükbe is kezd beszivárogni a Süel színvilág.


Érdemes lesz megnézegetni a képeket, mert Kati stílusa oltári. Mindenhez van tökéletesen passzoló cípő, táska és egyéb kiegészítő, ezen kívül rendkívül ötletesen párosítja ruhatára alapdarabjait, Süeljeivel. Egyik kedvenc inspirációm egyik téli outfitje, amiben jópofa megoldást láthatunk...


Zöld-sárga, igazi tavaszi összeállítás, vagány bőrhatású mellénnyel.


Nézzük először az interjúnkat, amit természetesen kommentálok, hogy értsétek:).Mióta és honnan ismered a Süelt?

Pár évvel ezelőtt Elizától kaptam ajándékba pulóvert és kardigánt. Pontosan nem tudom hány éve volt. Eliza, aki akkor még a Fiam barátnője volt, most pedig a Felesége, az Unokám Édesanyja, és egyébként, Zsuzsi barátnője.  :))


Melyik a kedvenc üzleted?


Legjobban a Fashion Street-i üzletet kedvelem, mert tetszik a kialakítása, a lányok nagyon szolgálat készek, és nem utolsó sorban Zsuzsannával ott tudok találkozni, és beszélgetni, de Zsuzsit is ott lehet megtalálni, és Tőle tanácsot kapni, biztos találat, amit Ő ajánl, az igazi befutó! Szeretem a Mamut-ban lévő üzletet is, tetszik az elhelyezkedése, és a lányok nagyon kedvesek. Szerettem beugrani munkából hazamenet az Árkád-ba is, sajnálom, hogy bezárt az üzlet, ott is nagyon jó kapcsolatom volt a lányokkal. (Tisztára meghatódtam, köszi Kati cuki vagy:)! Zsuzsanna = anyukám, Zsuzsi = jómagam)


Melyik a kedvenc Süel színed?


Erre nem tudok egyértelmű választ adni, hiszen ugyanaz a fazon más színben mást mutat, ezért Nekem sok olyan ruhám van, ami különböző színben, ugyanaz a fazon. Ha mégis választanom kell, a jamaika abszolút nyerő, de a mexiko is a kedvencem, nem beszélve a mohito-ról, télen a puder volt a nyerő, de a burgundi is előkelő helyet foglalt el.  (Hát igen van egy pár színünk...most azt hiszem a 145-ös színkódnál járunk.)


Melyik a kedvenc Süel fazonod?

Kedvenc fazonom a ruhák közül a kabátruha volt télen, a gumi ruhával felváltva, minden színben!!! Most a bombázó ruha, különböző színekben természetesen. Kardigánból a csiga, fantasztikus! Ja, és a csiga mellény, és nem tudom tovább sorolni, mert a teljes kollekciót kellene felsorolnom.


Na és akkor az én nagy kedvencem katitól, aki a fonott sálunkat mellényként hordta. Zseniális. Miután láttátok facebookon ezt a képet, ti is kedvet kaptatok a "mellény sálhoz".

Hova szoktad felvenni kedvenc darabjaidat?
Mindenhova! Templomba, vagy buliba, mindenhová mást, de alkalmas minden alkalomra, csak a megfelelőt kell felvenni.


Melyik a kedvenc fotózásod/Süel filmed stb?
A Budapest Fashion video fantasztikus, nagyon-nagyon jó! (Ebben a videóban bloggerek és celebek is megmutatták magukat sok-sok hétköznapi arca mellett. Linkelem a videót azoknak, aki nem ismerik: https://vimeo.com/94740802)


Ha választhatnál egy színt, akkor mivel bővítenéd a palettánkat?
Halvány rózsaszín talán, de olyan bő a színválaszték, hogy nem igazán hiányzik semmilyen szín.


Melyik a következő kiszemelt darabod?
 Most vágyok egy natúr-homok csíkos ruhára, olyan még nincs sajnos. (Már van:)).


Mi a kedvenc bókod, élményed a Süellel kapcsolatban?


Tavaly Marokkóban voltam, sok Süellel, és találkoztam egy fotós hölggyel, aki megkérdezte tőlem, hogy Téged is Lakatos Márk öltöztet? De elmesélem azt az esetet, amikor Elizával a Trend-2-be mentünk vásárolni, rajtam természetesen Süel pulóver volt, és még a folyosón voltunk, amikor Zsuzsanna látott Minket, de nem ismert meg, mert csak azt látta, milyen jól néz ki az a nő, a Mi pulóverünkben. De természetesen sok bókot kapok mindenhol, ahol Süel-ben jelenek meg, és csak zárójelben, jegyzem meg, vannak irigy, és sóvárgó tekintetek is. A bókok a férfiaktól, az irigység nem a férfiaktól. (Zsuzsanna = anyukám, aki gyakran szemüveg nélkül kalandozik:)).


És egy extra válasz, amit nagyon köszönünk! <3 <3 <3


11.   Amit nem kérdeztél, de szeretném elmondani, hogy engem alapvetően a Süel termékek esetében a minőség, a kötéstechnológiai megoldások, és a varrás kivitele ( ketlizés ), a fonalminőség, a fonalak kikészítése fogott meg. Jelenleg is, egy-egy termék esetében először a gyártástechnológiát nézem meg, a gyönyörű megoldásokat, a fogyasztás-szaporítás mikéntjét. Nagyon örülök, hogy van ma Magyarországon olyan vállalkozás, akik a könnyűipar elhalálozása után is életben maradtak, sőt, nagyon színvonalas, jó minőségű terméket gyártanak és értékesítenek. Külön öröm számomra, hogy családi összefogással, ki-ki a saját egyéniségének megfelelő munkát vállalva és végezve a vállalkozáson belül, példaértékű utat mutatnak. Köszönöm, hogy ismerhetem a Süelt, viselhetem, és gratulálok a sikerekhez! További jó egészséget kívánok, és áldást életetekre, munkátokra!
 
 
 Végül nézzük meg milyen szetteket rakott össze Kati az üzletben...

 
Ezt imádom. Nagyon harmónikus lett.


Itt a tavasz

Húú ez a bőrkabát. Amikor minden, mindennel összepasszol.

Köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése