2016. április 10., vasárnap

Horváth Éva a sziklákon

Néhány werkfotón keresztül betekinthettek legutolsó fotózásunk kulisszái mögé.
Egy közeli, sziklamászók által nagyon kedvelt terepre mentünk, a Rókahegyre.
Szalonna sütésre is kiváló helyszín, ugyanis lent is, és fent is találtok egy kis tisztást, ahol sokan piknikeznek, sütögetnek hétvégente.

A bejutás nagyon egyszerű, parkoljatok le az Árvácska utcánál és egy kellemes lugason átsétálva már ott is találjátok magatokat. Itt éppen haladunk a sziklák felé a pakkjainkkal. Ruhák, sminkek és fotós cuccok...három teli bőrönddel gurulunk.
Vera sminket igazít. Éva aranybarna bőrén egy könnyed alapozó és különböző fények, highlighterek voltak. Arany szemhéjak és némi tus, na meg egy nude száj. Nagyon szerettük.





Íme az első helyszín...
Nehéz átadni, hogy a lentről buckácskának tűnő domboldal, milyen látványt nyújtott fentről nézve, de állíthatom, hogy nem volt egyszerű dolgunk a le-fel rohangálással. Miközben a ruhákat és fotós cuccokat szállítottam, a lányok fent próbáltak úgy beállni, hogy senki se gurulj le sehonnan.
Mondanom sem kell, hogy a magasarkú cipellőket nem használtuk:)).






Második helyszínünk egy magasabban fekvő barlangocska mellett volt. Itt csak egy tornacipő indult el a lejtőn, minden más szerencsésen megúszta.
Szuperek voltak a csajok. Az első fél órában kicsit izgultam, hogy fog menni a falmászás de mindenki halál profin megoldotta, mindenféle hiszti nélkül.
Tanulság ha terepszemlére mész, ne csak a távolból csodáld meg a szuper helyszínt, hanem konkrétan mássz fel a kiszemelt pontra:))!














































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése