2016. április 27., szerda

Újrahasznosított Süelek - avagy kreatív "hulladék":).

Számtalanszor kérdezték már tőlem, hogy a hibás termékeknek mi a sorsa nálunk. Olyan cégek is megkerestek, akik kifejezetten outlet / hibás termékek felvásárlásával foglalkoznak.
Sosem hiszik el, hogy a kis szériás termelés miatt, szinte semmi "felesleges" nincs nálunk és persze az is csodaszámba megy, hogy selejtes áru sem nagyon akad ( köszönhetően a szupercsapatnak:)).
Ha mégis akad egy- két nem tökéletes darab, akkor azokat a Jótékonysági Műhelyvásárunkon megtaláljátok idén is (november 25.).

Na de mi történik, ha mégis lefut egy - két szem, vagy leszakad az anyag és már visszabontani sem lehet a kötött izgalmat?
Ilyenkor természetesen elteszem a "selejtes" anyagokat és gyűjtögetem őket, egészen addig amíg meg nem száll az ihlet. Anyukámmal van némi (nőkre jellemző) gyűjtőszenvedélyünk, így be kell vallanom néha olyan dolgokat is megtartunk, amire már valóban nincs szükség, de ez kinek ne lenne ismerős...:)

Íme egy kupac lehetőség a kreatívkodásra ...


Bár nem látszik de nehéz ügy, mert ugyan minden csíkos, de az egyik egy ruha darabja, a másik egy pulcsi maradványa, a harmadik egy kicsit más színösszeállítás. Szóval hozzuk össze valahogy a darabkáinkat... Csoportosítgatjuk, vagdossuk...
 (most kivételesen, mert amúgy nem vágunk bele kötött anyagba, formára kötünk mindent )


Egészen extrém topok is születnek:).Peek- a - boo style mellényünk lett a legnyerőbb megoldás. Ezen belül a patchwork jó megoldás a kisebb darabokhoz.


És akkor az első végeredmény. Egy leszakadt poncsó és egy maradék passzé:). Szuper cool! 


Mutasd a derekad megoldások különböző hosszakkal, a megmaradt anyagmennyiség függvényében :)
A többi is jön hamarosan.
Az extrém darabokból csak 1-1 darab készült.
Mai jelszó: hasznosíts mindent újra!
#coolbrand #recycling


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése