2016. augusztus 16., kedd

ÚJDONSÁGOK - Hogy készülünk egy fotózásra?

Még forróság van és javában tombol a nyár de már ott lapulnak a Süel raktárban az újdonságok.
Pár héttel ezelőtt már bemutattuk nektek legújabb színünket, az "eper- áfonyát", amivel átcsábítunk titeket az őszbe, méghozzá egy színes őszbe.
Így első, őszi fotózásunk főszereplője új színes fonalunk lesz, és ahogy mindig, a célunk most is az, hogy megmutassuk mennyire sok kombinációban tudjátok magatokra kapni ezt az élénk árnyalatot.


Ha közelebbről megnézzük a dolgot, akkor a kéknek két tónusát, a pinket, a narancsot és a citromot is felfedezhetitek a szálakon. Így nem meglepő ha ezekkel az árnyalatokkal mind-mind kombinálható a Süel eper - áfonya:).

Na de hogyan is készültünk a mostani fotózásra. Először is kell egy koncepció...
A modellek ismeretében kezdett összeállni a fejemben a színes gondolat. Egy- egy fotón jelenjen meg egyetlen szín dominánsan, használjuk ki az új extrém színes szájtrendeket és ha már eper- áfonya, akkor egy régóta érlelődő gondolatom az "eat colour - wear colour" szlogenre fűzzük fel az egészet.

Ennél többet nem is mondtam Áginak, aki már saját képzeletével megfűszerezve elkészített egy hangulati táblácskát.
Ötlete, hogy csőperspektívát használva próbáljuk lencsevégre kapni az anyagot nagyon tetszett, gyorsan végig is néztük a MET gála instagram videóit, ahol hasonló "csőben" videózták le a hírességeket...
Izgalmas kihívás volt megoldani egy stúdióban:).


Inspirációk

Aztán jön a smink és a fonal nevéhez hű gyümölcsök. Gondolom senkinek nem újdonság ha azt írom, színesek vagyunk és ezen belül elég sok mindent bevállalunk.
Szuper sminkesünkkel, Verával már jó előre egyeztettük, hogy bizony "szájfókusz" lesz, és a sárgától a kékig szeretnénk végigmenni az őrült színű szájak trendjének néhány árnyalatán.  Vera imádta az ötletet és modellünkön, Ágin igazán jól mutatott minden.


Íme néhány nyers "selfie".


És most jöhet a werk...

Már csak szívószállal iszunk.Kisérlet a falakkal. Képen már kezd alakulni.

Darabolok.
Charlie és a csokigyár helyett: Ági és az eper.
Miután majdnem lebontottuk a műtermet kellett a támogatás a falaknak:)).

Képek és újdonságok hamarosan, addig is egy hangulat, amibe belesétáltam...

Így dolgozunk mi:)
Ruha és Styling: Süel
Fotó: Gregus Máté
Smink: Lemon
Ékszer: FREYWILLE
Modell: Ágnes Laczkó
Egyéb Süel fazonok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése