2016. szeptember 21., szerda

Galambok, kecskék, teve...avagy fotózás a cirkuszban Horváth Évával.


 Újabb szuper fotózáson vagyunk túl, ami az egész csapatot feltöltötte ezen a kora őszi napon.
A koncepció most a cirkusz köré fonódott, de nézzük, hogyan jutottunk el idáig...

Pár hónappal ezelőtt egyik kedves ismerősöm fantasztikus profilképe adta az ötletet, hogy a ősszel, a sárgás, barnás fényekben a vidámpark (jól olvasod első körben még vidámparkban gondolkoztunk) világába kalauzoljuk el magunkat. Legújabb színvilágunk, a maga narancsos - vöröses ( na meg lilás) árnyalatával passzolt is az ötlethez, márcsak az őszre kellett várni.

Abban biztos voltam, hogy Horváth Éva tökéletes választás lesz ehhez a történethez, ami megint kicsit más mint eddig. Óriás, bozontos hajkoronát és aranyba hajló sminket képzeltünk el hozzá, ami számára is újdonság volt, eltért a megszokott stílusától.

Ági el is készítette ehhez az ötlethez a szokásos moodboardunkat.



Aztán közeledett a fotózás pillanata, készültek a ruhák, de sajnos a Vidámpark nem állt kötélnek, és bezárt kapui mögött, csak olyan konstrukcióban lett volna lehetőségünk fotózni (a hőn áhított angol körhinta előtt) amit sajnos nem tudtunk elfogadni.

Két nappal a fotózás előtt még mindig a körhintákat hajtottam országszerte, mikor egy esti jógázás alkalmával megpillantottam a Cirque Picardot Óbudán. Ezt persze egy jelnek vettem és még este felvettem a kapcsolatot a cirkusszal.


Bár pár évvel ezelőtt (2008 tájékán), már volt a cirkusz motívumnak egy intenzív felfutása (lásd Pink és Britney Spears hasonló című albumát, slágerét ) úgy döntöttünk, hogy ez a kicsit misztikus, meseszerű világ még mindig nem elcsépelt, így mosolyogva visszarepültünk gyerekkorunkba, a cirkuszba.

Helló! Megjöttünk.
Mondanom sem kell, hogy állati jó fejek voltak segítőink és a cirkusz szinte teljes stábja a mi fotózásunknál asszisztált.



Éva imádta. 



Főleg az állatokat:).


Chanel és Nelly, a két kecske is szerepelt a fotókon. 






Elég rakoncátlanok voltak.


A tevénkkel már kevesebb gond volt.


A csapat természetesen szuperül dolgozott, mint mindig,


Képek hamarosan!

Így dolgozunk mi...

Fotó: Klinszky Gábor
MOdell: Horváth Éva
Smink: Lemon - Deák veronika
Ruha és Styling: Süel










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése