2016. szeptember 26., hétfő

Kedvenc Süelem - Zsuzsi

Legutóbbi fotózásunkon vettem észre, hogy már megint overálban mentem dolgozni... na igen, imádom a Süel overált.Van belőle drapp, piros, encián, fekete. Piszkosul kényelmes és millió verzióban fel tudom venni. Nem kell gondolkoznom, és mégis csinos vagyok. Azt hiszen ez a legfontosabb dimenzó nálam mikor ruhát választok, "instant csinosság és kényelem", nőies vonalak de semmiképpen nem klasszikus megoldások.


Na és akkor nézzük, hogy mik a kedvenceim a Süel világban.


A már említett overál...végtelen sokszor hordom ezt a fazont. Legutóbb drappban kaptam magamra egy találkozókkal teli naphoz, bőrhatású mellénnyel és piszkosul magas szandállal kombinálva.





Divatbemutatón feketében, lakk táskával, tűsarkúval.
Kicsit már téliesítve, Glamour napok alatt, harisnyával.

 Tavaszi verzióban, flip- floppal. Amúgy leginkább lapos cipellőkkel hordom. Akár balerinával, akár csizmával.
Idén már szürkében is kapható. Lehet kellene egy olyan is:).


Második őszi kedvencem a "vízesés ruha" hosszú ujjú verziója.
Annyi színem van, hogy felsorolni is sok, de sajnos képem kevésről akad.
Zöldben, királykékben, pirosban, fehérben, barnában, lilában biztosan van, de ha jól emlékszem zöldből több árnyalatot is beújítottam.
Imádnivaló, mert toppal, polóval, garbóval is szuper. Cipő tekintetében hasonlóan sok stílussal kombinálható, jól variálható.


Királykékben New Yorkban.


Zöldben a sarokban. Bár nem látszik a ruhából szinte semmi, de azt láthatjátok, hogy a nagy dekoltázsát ütős ékszerekkel lehet "megtölteni".

Itt már jobban látszik (ez már egy másik árnyalat és van még abszint zöld is:)).

Bulizós kedvenc a hosszú hippi ruha. Igazi sellő fazon, amiből a drapptól elindulva a feketéig, minden színből vettem. Miért? Mert nőies, elegáns, kiemeli a kerek formákat és igazán különleges.

Feketében a Süel divatbemutatón.

 Zöldben egy Süel bulin.
Pirosban fotózáson vagy éppen a háztetőn.



Feketében (cukorkás díszítéssel) színház előtt.
 

Imádom!

És egy utolsó igazán téli kedvencem a "kabát ruha". Ez a ruha az igazi szerelmem. Nagy kabáttal, kis dzsekivel, bőrkabival. Mindenhogy! Gondolom a fentiekből kiderült, hogy ragaszkodom a bevált fazonokhoz, úgyhogy nem is merem elmondani hány színben lapul a szekrényben... na de mindegyik más hangulat. Inkább kevesebb, de jól kihasználható fazont tartlékolok, hogy valóban gondolkodás nélkül tudjak reggel felöltözni.

Ezt a drapp szettet, úgy ahogy van megvettem magamnak, és lépten nyomon megállítanak az utcán, hogy hol kapható...

 Vajban egészen angyali.



Pinkben annyira figyelemfelkeltő, hogy a MET-ben is (New York) három ember leszólított, hogy honnan van a rucim (tényleg!!)
Imádom széles övekkel kombinálni.



Ezzel a négy fazonnal nagyjából le is fedem az egész őszi- téli időszakot, így nem meglepő, hogy télen szinte csak Süelben látsz.

Neked melyik a kedvenced?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése