2014. január 25., szombat

Süel az inspiráló nőkért!

Tavaszi katalógusunkba szokásunkhoz híven facebook rajongóink közül is szeretnénk néhány modellt választnai, pontosabban hármat, még pontosabban három inspiráló NŐT!


Remélem tudjátok, hogy mennyire fontos számunkra a véleményetek, hiszen ha nem is azonnal, de előbb vagy utóbb a legtöbb kívánságotok teljesül, vagyis a kéréseitekkel, ötleteitekkel inspiráltok minket. Jó példa erre a szoknyakollekciónk, amit kifejezetten nektek készítettünk.


Emiatt idén márciusban, az eddigiektől picit eltérően olyan lányokat, nőket szeretnénk lencsevégre kapni, akik nemcsak minket hanem környezetüket is inspirálják, pozitívak, energiát, ötleteket és lendületet adnak, illetve természetesen Süel rajongók.
Mindegy milyen területen dolgozol,  mindegy hány éves vagy és most a kilók sem számítanak. A lényeg annyi, hogy legyél aktív, foglalkozz sok mindennel vagy akár fejleszd magad folyamatosan, pörögj sokat, vagy sportolj hajnalig, legyél pozitív, legyél jó példa, kövessenek mások azaz inspiráld a környezeted!

Jelentkezés feltételei:


  1. Ha belevaló NŐ vagy és elmúltál 22 éves , akkor küldj nekünk egy profil - és egy egész alakos képet magadról, illetve
  2. egy rövid, fél oldalas bemutatkozást az info@suel.hu-ra, amiben leírod miért is vagy te inspiráló a környezeted számára!
  3. A tárgymezőbe írd be, hogy "Süel az inspiráló nőkért"!
  4. Emellett természetesen like-olnod kell a Süel facebook oldalát, hiszen a mi katalógusunkban fogsz szerepelni, amennyiben te leszel a kiválasztott.


Határidő:

A képeknek és a bemutatkozó anyagnak 2014. 02. 28. éjfélig kell megérkeznie a megadott e-mail címre. Késve érkezett pályázatot sajnos nem áll módunkban elfogadni.

A zsűri:

A pályázat témájának megfelelően olyan nőket kértünk fel a zsűribe, akik maguk is sok területen megállják a helyüket mégis igazi nők maradtak:Horváth Éva: műsorvezető, közgazdász, igazi sport rajongó
Bohár Mónika: Marionnaud Parfümériák marketing manager, közgazdász
Jakab Adrienn: Amasole jógaközpont megálmodója, közgazdász
Festy InStyle : térképész, divatblogger
Csillag Zsuzsi: Süel tervezője, közgazdász, jóga fanKis csapatunk saját szubjektív véleménye alapján választja ki a 10 döntőst, akik közül a zsűrítagok megjelölik a saját favoritjaikat (3db). A legtöbb szavazatot kapó 3 jelentkező kerül bele a Süel tavaszi katalógusába. Fellebbezésnek helye nincs:).Nyeremények:

A 3 nyertest a Marionnaud Parfüméria profi csapata varázsolja tökéletessé a fotózásra.
Emellett a 3 hölgy Süel és Marionnaud ajándékcsomaggal, illetve az Amasole jógaközpont felajánlásával, egy havi korlátlan jógabérlettel lesz gazdagabb, hogy a kötött ruhákban még fittebb lehessen.
 Készül róla 3 outfit fotó természetesen Süelben, ahol fotókért Láng Péter, a stylingért a Süel csapat és Festy lesz a felelős.
A képek a Süel facebook oldalán és a Süel tavaszi katalógusában fognak megjelenni.
Az átalakulásról videó is készül, amit Magyarország egyik legismertebb divatbloggerének a csatornáján és a Süel youtube oldalán nézhettek meg.


Fotózás várható időpontja március 15-20.

Ha kérdésetek van írjatok az info@suel.hu -ra!

Hajrá lányok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése