2014. október 25., szombat

6 Nő, 6 testalkat. Te milyen típusba tartozol?
Legutóbbi Süel fotózásunk ismét picit különlegesebbre sikeredett, hiszen kis csapatunk tagjain mutattuk be a legújabb, gyapjúval kombinált fonalaink izgalmas színeit. 
A "szereplők" kiválasztása nem volt véletlen, ugyanis a célunk az volt, hogy különböző karaktereken és teljesen eltérő testalkatokon lássátok ugyanazt az anyagvastagságot, és mindenki megtalálja magának a megfelelő fazont. A vastagabb kötött ruhákkal valóban kicsit óvatosabbn kell bánni, úgyhogy vágjunk is bele és nézzük kinek, mit ajánlunk!

HOMOKÓRA

Nem sokan örülhetnek olyan alaknak, ahol a mell és csipőméret közel hasonló és mindehez egy darázsderék párosul. Itt bizony nincs is mit takargatni, inkább csak ki kell emlni az előnyös területeket. Mindenképpen rövid fazont választottunk, hogy ezt a nőies formavilágot meg tudjuk mutatni. A képen látható pulcsi kihangsúlyozza a felsőtestet, miközben alul nem takar semmit. Bár vastag mégis szépen testhez simul. Polóval vagy garbóval párosíthatod és ha nincs kedved a hosszú nadrághoz, akkor sorttal is tökéletes viselet.
Ár: 16.900
ALMA vagy FORDÍTOTT HÁROMSZÖG

Fruzsinak egy rövidebb és kevésbé zárt gyapjú poncsót választottunk, mivel egyrészt a szuper formás és izmos lábakat hangsúlyoztuk, másrészt nem akartuk erősíteni a felsőtestet, így a feszülősebb vagy nagyon bő fazonok ki is estek. A spicces, háromszög megoldás, illetve a fonások vonalvezetése nyújtja a derékrészt és a poncsó hossza pont akkora, hogy ne nyomja össze a viselőjét. Fontos, hogy oldalt nyitott és nem garbós, így vékony pamut garbóval kombinálva a test és nyak vonala látszik, tehát egyáltalán nem erősít.
Ár: 16.900
KÖRTE vagy HÁROMSZÖG

Jómagam tipikusan popsira hízós típus vayok, így a vékony derekrészt, illetve a derék csípő közötti nagyobb különbséget szeretem minél erőteljesebben hangsúlyozni. Az alul vastag fonásokkal díszített ruha sok hasonló testalkatú lánynak merész választásnak tűnhet, hiszen az első reakció mindig az, hogy jajj ez nagyon erősít!
Szerencsére a fonatok pont a fenék vonala alatt kezdődnek és elég rusztikusak ahhoz, hogy egyértelmű legyen, hogy ez bizony csak a ruha. Egy vastagabb övvel vagy rövid dzsekivel nagyon jól kihasználható téli ruhadarab. Az időtől függően bodyval vagy garbós ruhával viselem és imádom!
Hét új színben találjátok most meg az üzletekben.
Ár: 21.900EGYENES vagy BANÁN

Vica Szlovákiából érkezett a fotózásra és már az ottani franchise partnerünknek is sokszor modellt állt. Nehéz lenne bármi kivetnivalót találni sportos alakjában, de típusát tekintve inkább a egyenes kategóriába tartozik, mivel a mell- derék, illetve a derék - csípő közötti különbség egyárant kicsi.
Hogy erre egy picit ráerősítsünk egy hosszanti bordás, teljesen testhezsímuló ruhát választottunk a vastag kardigán alá. A széles sálgallér kicsit növeli a felsőtestet, de ez ebben az esetben tökéletes választás volt. A nyitott kardigánt a derékrésznél megtűzve vagy éppen egy övvel összehúzva, középen megtörhetjük és az egyenes alkatból máris egy homokóra formát varázsoltunk.
Ár: 10.900 (ruha), 26.900 (kardigán)

ALACSONY és ATLETIKUS

Móni a MAMMUT csapat szépséges tagja, röpis múltjának köszönhetően nagyon izmos és arányos, ám alkatához olyan felsőt kellett találnunk, ami semmiképpen sem nyomta össze. Egy rövid, denevér fazonra esett a választás, amiben kihagsúlyoztuk a derékvonalat, az alatta lévő garbós ruhával pedig a felsőtest hosszát növeltük. A fekete szűk nadrághoz egy hasonlóan sötét lovaglócsizmát választottunk, így a lábak is még vékonyabbnak és hosszabnak tűntek. (A MAMMUT - Süelben hasonló nadrágokat is találtok)
Ár: 14.900MAGAS és ALMA

Áginál egyértelmű volt, hogy a szuper hosszú, vékony lábakat fogjuk hangsúlyozni és inkább felülre választunk egy bővebb, lazább kötött modellt. A magassarkú bokacsizma még inkább hosszította a szűk farmerba burkolt combokat, amivel egy zártabb, garbós poncsót párosítottunk. Ági magassága bőven elbírta a poncsó hosszát (sőt a középen végigfutó, hosszanti csavarás még jobban nyújtotta az alakot). Az oversized sportos poncsó takarta a derékvonalat és végül egy nagyon vagány összhatást kaptunk lencsevégre.
Ár: 25.900

EXTRA:

A munka mellett maradt idő bolondozni kicsit az esőben, így a Kincsem Park versenypályáján születtet néhány aranyos fotó.

 Külön köszönjük Emesének, hogy ott lehettünk és fotózhattunk ezen a csodás helyszínen!
Modellek:

Anita - Süel ÁRKÁD
Fruzsi - Süel Fashion Street
Zsuzsi - Süel
Vica - Süel Szlovákia
Móni: Süel MAMMUT
Ági - Süel Fashion Street

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése