2015. február 19., csütörtök

Hogyan jött az ötlet? - vol. 1.Általában azokat a bejegyzéseinket szeretitek a legjobban, ahol egy picit bekukkanthattok a kulisszák mögé, ahol mesélünk arról, hogyan születik meg egy Süel kötöttség.

A mostani bejegyzésem egy ikonikus Süel modell a "Szőlő" ruha körül forog. Apropója, hogy felújított trópusi hangulatú verziója idén kerül először több színben a boltokba.

Aki nem ismerné ezt a szuper extrém Süel ruhát, annak íme egy nyári fotónk, ahol a kötött ruhák szexi mivoltjára próbáltuk felhívni a figyelmet.Na de hogy is pattant ki a fejemből a dolog. Akkor még nem volt benne a nemzetközi trendekben a peek-a -boo stílus, vagyis az itt ott kivillanó (oldalt, hátul elöl stb.) testrészekkel operáló műfaj.
Az Egri Bikavér által hirdetett divattervező pályázat indította be a fantáziámat és azonnal elkezdtem gondolkozni, hogy a kötöttben hogyan fog megjelenni a "bor és a szőlő". 
                                     
A ruha első verziója természetesen bordó volt és a minta az elején egy szőlőfürtöt ábrázol, kissé elvont szaggatott csipke formájában, így a "bor" kimaradt de a "szőlő" megjelent...Gondolom most már érthető honnan is jött a furcsa név:).
Jómagam teljesen odáig voltam az őrült fazontól, ami egy igazán Süeles megoldás, hiszen korántsem hagyományos kötött ruháról beszélünk... Természetesen megtartottam a prototípust de egy "csajos" összejövetelen a barátnőim követelték a sorozatgyártást, így készült belőle ruha és mellény verzió is.


Aztán azonnal kiszúrták a stylistok is, így egymás után jelent meg a Cosomopolitán , maj d a JOY magazin hasábjain :). Mindkettőt imádtam!Aztán a kreatív blogger, PandArte egyik nagy kedvence lett.


A megújult verzió, immár a trópusokra hangolva ihletődött egy átdolgozott csipkemintával (óriás levelek és tetoválások ihlették a motívumot) az elején.
2014 nyarán kizárólag neon színben készült és összesen 5 darab talált gazdára.
Idén folytatjuk a tőlünk megszokott Süel színekben. Hogy tetszik ?
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése