2016. június 29., szerda

SÜEL FANOK 7.- Zsuzsa

Júliusi Süel Fanunk egy igazi "retro rajongó", aki valóban a kezdet kezdete óta vásárolja, és persze imádja kötött ruháinkat. Szuper interjút készítettünk Zsuzsival sok- sok fotóval fűszerezve, mert neki aztán tényleg tengernyi Süel pulcsi rejtőzik a szekrényében. Külön öröm számunkra, hogy nemcsak Ő, hanem két csodás lánya is elkapta a „Süel vírust” és ők is sok színes kötöttséget zsebeltek már be.

 Mióta és honnan ismered a Süelt?

Én több mint húsz éve találkoztam először a Süel kötöttségekkel, Retro Süel fannak mondhatom magam!:) / viszek pár régi darabot /.

Kedvenc divat üzletemben ismerkedtem meg a márkával Márián Zsóka által. Azóta követem a kollekciók változatosságát.

 

Melyik a kedvenc üzleted?

Fashion Streeten vásárolok általában, gyönyörű, tágas, világos üzlet, áttekinthető árukészlet, segítőkész, mosolygós, pozitív beállítottságú munkatársak várnak a hét bármely munkanapján.

Persze a Mammut-ban található üzletben is megfordultam már.

 

Melyik a kedvenc Süel színed?

Skorpió csillagjegy szülötte ként, energikusságomnak köszönhetően kitartóan preferálom a piros színhez, de néha elcsábulok a türkiz és a zöld szín felé is.

Melyik a kedvenc darabod, fazonod?

Nagyon nehéz a választásom kedvenceim közül, napi hangulatom függvénye, de ha döntenem kell, sűrűn viselem a Basic fazonú darabokat, kényelmi, valamint sokrétű használatukból kifolyólag.   

 

  

Kardigánokat is szívesen viselem, /Csiga fazon/ ! Ruhák és a pulóverek is sűrűn vannak felvéve!

 

Általában milyen alkalmakra veszed fel kedvenceidet?

Nem tudnék olyan helyet mondani ahol nem viselhető a Süel kötöttség. Felveszem munkába, nyaralásra, kirándulásra, családi programokra, színházban, valamint otthoni viselésre is.Természetesen alkalomra illően viselve. :)
                                                                                                                                                                                                                      

Melyik volt a kedvenc fotósorozatod?

Talán a Kubai fotó sorozat tetszett a legjobban, színei valami elragadóan szépek, hozzám nagyon közel állnak. Budaörsi reptéren készültek is csodálatosak. A mennyasszonyi ruhásak a réten álomba illőek. Mindegyikről tudnék írni annyira változatosak és igényesek.

 

Ha választhatnál milyen színt hoznál még be a Süel palettára?

A Süel szín kollekciójában szinte a színspaletta összes színe megtalálható, talán egy kis rést észleltem a szürke szín irányában és annak árnyalataiban, / szürke 50 árnyalata:) /

Nagyon jól lehetne variálni bármely színösszeállítással szerintem.

Melyik a legújabb kiszemelted?

Nyári darabra esett a választásom, természetesen Basic kollekció Horváth Éva Official bordás ruhája pirosban hozzá illő csipkés boleróval. (Erről a ruháról a végén láthattok majd képetJ)

 

Milyen kötöttség hiányzik még neked? Mit terveznél nekünk?

Én általam tervezett ruhadarab melyet szerintem elég sokan látnának és viselnének, szívesen az a fürdőruha kollekció lenne.

Ruhakiegészítőként kalapot valamint csipke kesztyűt tudnék elképzelni.

 

Melyik akedvenc élményed, esetleg bókod a Süellel kapcsolatban?

 

Kedvenc élményem a Rúzs és Selyem forgatásán való részvételem volt a Fahion Streeten.

Nagyon Köszönöm!

 

Utóiratként köszönetet szeretnék mondani Zsuzsinak és Édesanyjának, több éven át tartó sikeres munkájukhoz, mely évek óta töretlen minőségben, kötéstechnikai megoldásokban, kreatív ötletgazdagságban. Ezek mellett ritkaság számba tartozó kedvességgel, figyelmességgel figyeli a vásárlók véleményét, családias, baráti hangulatban érezzük magunkat a Süel világában. Köszönjük!

 

Egész alakos fényképemet ide teszem, evvel kellett volna kezdenem.


 

És végül nézzük Zsuzsi kedvenceit, amiket már az üzletben kaptunk lencsevégre…

 

(Imádtam ezt a két retro felsőt amit Zsuzsi hozott, szerintem még tizenéves voltam amikor készültek és elfogultság nélkül mondhatom, hogy még mindig egészen jó állapotban vannak... )

                
Hozott variációkat elegáns kötött szettekre (össze is öltöztünk az egyik képen:))

                       

                           

De a sportos megoldások sem állnak távol tőle. Jó volt hallani, hogy ezen az utolsó képen látható színes Süel ujjat például kifejezetten egy bizonyos ruhához vásárolta és otthon rájött mennyi variációs lehetőség van benneJ. Ezt már szeretjük!

 

Köszönjük!

 

 


 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése